Köp Dr Oetker Rustica pizzor och samla till prylar från JBL

Är du intresserad av någon av dessa grejor? Varför inte köpa pizzor, för att kunna ta del av dessa ljud från JBL? Vad betyder JBL? JBL är ett amerikanskt ljud- och högtalarföretag som i nuläget ägs av Harman/Kardon. JBL grundades 1946 av James Bullough Lansing.

Jag har hittat fakta om hörlurarna här: JBL Enduance Sprint -Trådlöst sportheadset som är anpassat för alla typer av aktiviteter tack vare vattentät design (IPX7). Headsetet styrs enkelt via touch-knappar på sidan och när de inte används fästs de enkelt på kläder eller väskan via magnetisk krok. Bluetooth: 4.2. Räckvidd: 10 m. Batteritid: upp till 8 h. En snabbladdning på 10 minuter ger en timmes musikspelande.

Jag har hittat fakta om högtalaren här: JBL Clip 3 Bluetooth högtalare - Kompakt och vattentålig (IPX7) Bluetooth-högtalare. Tillverkad med ett ytterhölje av gummi för att klara mer extrema förhållanden samt en inbyggd mikrofon för samtal. Den inbyggda karbinhaken gör det enkelt att fästa högtalaren i t.ex. ryggsäcken eller bältet. Laddningstid: 3 h. Batteritid: upp till 10 h. Bluetooth: 4.1.

Jag har hittat fakta om högtalaren här: JBL Flip 3 Stealth högtalare - Kraftfull och kompakt Bluetooth-högtalare i helt vattentät (IPX7) design. Har en effekt på 2x 8 W (RMS). Kan trådlöst kopplas ihop med en till JBL-högtalare för att ge högre volym. Kan även kopplas ihop med upp till tre mobiler för att låta fler bestämma över musiken. Batteritid: upp till 10 h. Mått: 175x64x64 mm.

  • Tips
  • 88 visningar

Gillar

Kommentarer