Klarade det inte själv

Hallå där ute i den berömda holken. När jag vaknade så låg jag som vanligt och läste nyheter i mobilen och kollade lite sociala medier, ja det jag brukar göra.

När jag klev upp, så kom stressen. Jag hade lite smulor på golvet vid bordet i vardagsrumsdelen, hade skräp från frukt på bordet, hade en liten väska och en keps typ ute i hallen på bänken. Jag hade även lite smått i köket att plocka undan från diskbänken. Direkt kom paniken och jag visste inte vad jag skulle ta mig till, jag kände hur yr jag blev och så vidare. Jag hörde av mig till min mamma, både via sms och via att jag ringde henne. Hon och pappa kom båda två för att hjälpa mig med dessa saker.

Bild sedan 4/4 - Smacken i Timrå

Eftersom jag har min diagnos Aspergers syndrom, så är det inte tråkigt att göra det själv, utan svårt. Svårt på så vis att jag får ont i huvudet eller blir trött och slut på annat vis.

Jag kände bara hur stressen kom krypande och då är det skönt att ha föräldrar att luta sig emot, så att man kan få hjälp.

Det jag själv kommer att ta tag i, det är att duscha. Där är ingen hjälp behövlig på så vis, vilket är tur att jag kan sköta själv. Det gäller bara att ta mig för att gå in där. Jag kommer alltid med ursäkter eller inte alltid, men oftast hittar jag någonting annat att göra som tar upp tiden. Det är ju också det här med att vara blöt efter duschen, ingen höjdare direkt för min del. Aspergers syndrom eller inte, det låter jag vara osagt.

Egentligen är det bra att jag kan vara så självgående som möjligt, men just denna förmiddag klarade jag det inte själv. Att få hjälp var inte vad jag kände för idag. Går det inte utan hjälp, så går det tyvärr inte.

Hoppas att du får en fin dag idag, med allt du tar dig för.

#bestofnouw #nouw_blogger #nouw2021 #bestofnouw2021

Gillar

Kommentarer

Shining
Shining,

Du gör så mkt bra ändå. Det är inte fel av dig att ta hjälp när du behöver. Du fixar så mkt saker som det är. Hoppas att du känner dig bättre nu. Nu såg inte jag att du skrivit igen i mina nyheter. 🥰

nouw.com/shining
mynameisjossan
mynameisjossan,

Jag förstår hur du tänker, men själv tänker jag inte samma sak 🥰

nouw.com/mynameisjossan