Känslokall?

Bilden lånad hos allas

Nej, bara för att man har en diagnos är man inte känslokall. Dra inte alla människor över samma kant är du snäll.

Bara för att jag har Aspergers Syndrom och du också har det, så är vi inte lika. Vi är lika olika som folk som kallas neurotypisk eller normal tills vidare (folk som inte har någon diagnos på ett papper).

Igår kväll satt jag för mig själv framför min TV och såg minnesgudstjänsten av Lill-Babs. Gud vad jag grät, det var så sorgligt att se. Tårarna riktigt rann ner för kinderna. Jag trodde inte att jag skulle eller ens kunde känna så för en människa jag aldrig träffat, som aldrig varit min idol eller ens var någon vars musik jag lyssnat särskilt mycket på.

Jag kände och ja, gud vad jag kände. Alltihop var så himla fint, det var så gripande och så rörande, men ack så fint ändå. Tårarna riktigt forsade ner för mina kinder.

Här kan du också se minnesgudstjänsten, ifall du har missat den.

Bara för att jag har Aspergers Syndrom, så kom jag att tänka på att det finns folk som tror att en person med min diagnos skulle vara helt känslokall. Så är det inte för alla, men för vissa kanske det är så. Jag har personligen inte mött någon som sagt så till mig, men jag har läst att det finns folk som har fått det sagt om sig, eftersom de har Aspergers Syndrom.

Ta hand om eller alla i sommarsolen och var rädda om de personer du älskar mest av allt i hela världen!

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229