Känslan av att ha väldigt bråttom

Hallå där ute i den berömda holken. Hoppas att allt är bra med dig.

Idag har jag tagit min andra dos vaccin, mer om det kan du läsa här om du vill.

Här kommer några kvällstankar. Jag vet inte om det är vaccinet eller om det är annat som gör att det känns som att jag skulle vara försenad till någonting och ha väldigt bråttom.

Jag vet inte, men... jag känner mig både orolig och rädd. Varför vet jag inte riktigt. Jag känner inte igen mig själv, vilket nog beror på det här med vaccinet. Jag vet inte vad som händer i kroppen när man tagit vaccin, men det är någonting som gör att det just nu känns som att jag skulle ha bråttom någonstans och är på väg att komma för sent. Känslan är ungefär som att jag irrar omkring och inte riktigt vet var jag ska ta vägen eller vad jag letade efter som jag skulle behöva ha med mig när jag ska iväg till det jag har bråttom till.

Det här är ingen skön känsla, det känns som att jag bara fumlar omkring och att hjärnan inte är som den ska vara. Det är som att jag liksom inte kan tänka klara tankar eller reda ut vad det är som gör att det är en känsla inuti av att jag skulle ha bråttom.

Jag ligger på min säng och känner att jag inte borde ligga här, eftersom tankarna och känslan av att ha bråttom kryper i kroppen.

Jag får lägga ner telefonen, sluta blogga för ikväll och försöka komma till ro för natten. Sömnen behövs så väl. Jag måste slappna av, försöka få hjärnan att tänka på annat och så vidare. Inte lätt känner ju jag, med att få hjärnan på andra tankar.

Den där känslan vet du. Hoppas det inte blir värre och att jag får symtom som gör att jag får någonting ännu värre inatt eller får ont någonstans mm.

Sov så gott, så ska jag försöka sova jag med.

Förlåt för att jag inte har någon bild till inlägget nu.

Gillar

Kommentarer