Kanske fĂ„r i riskgrupp 💉

HallÄ dÀr ute. Idag har jag som vanligt inte gjort nÄgonting av de planer jag lade upp igÄr kvÀll. Hade tÀnkt en massa saker, men annat kom ivÀg.

I alla fall, sÄ snackade jag med hon som Àr personal i min grupp pÄ jobbet. Hon berÀttade om att vi kommer vara ledig denna vecka (visste det redan) och nÀsta vecka ocksÄ. DÄ kommer hon att ringa tillbaka och ge info om hur det blir veckan framöver.

Har hört att jag kommer kanske att fÄ ta coronavaccin tidigare. I och med det jobb jag har, sÄ kanske jag rÀknas till riskgrupp. Det Àr vad jag har hört iallafall frÄn hon som Àr personal pÄ mitt jobb.

En jobbarkompis hade frÄgat samma sak och fick ett annat svar, alltsÄ att man inte vet nÀr vi kommer att fÄ vaccinet. DÀrför Àr jag osÀker pÄ nÀr det verkligen kommer att bli. Jag kommer i alla fall att fÄ ta vaccinet nÄgon gÄng detta Är, har jag fÄtt för mig.

En sÄn hÀr bild fick jag ocksÄ som klistermÀrke nÀr jag var i den Äldern att jag roades av sÄnant. Jag minns att jag fick en sÄn i skolan, tillsammans med mÄnga andra klistermÀrken.

PS. Bilden Àr fotad nyÄrsafton

Gillar

Kommentarer