Kan du snälla svara på min fråga

Hallå där ute i den berömda tolken. Hoppas att allt är fint med dig, med mig är det fint. Jag är bara väldigt less på appen Discovery+ som jag har i min TV.

Ja, jag vet att min TV inte är sprillans ny. Den är från 2016, men appen borde iallafall funka som den ska. Jag betalar ju för att kunna använda mig av visst utbud där, så som underhållning och serier eller vad det nu heter. Jag valde bort utbudet med sport eftersom jag inte är intresserad av det.

Jag tycker inte att jag ska behöva casta från mobilen eller surfplattan via Chromecast bara för att det ska funka.

Ibland hänger inte själva rörelserna på munnen med vad personerna säger, ibland kan det bli så att personerna rör på munnen om det är riktiga människor i alla fall och och det de säger med talet kommer lite efter. Det ser faktiskt inte riktigt klokt ut.

Det kanske har att göra med att min version är uråldrig? Alla andra streamingtjänster som jag har på min TV funkar faktiskt bra, även om det emellanåt är lite problem med Viaplay också. Jag menar att när jag ska se på någonting på Viaplay så blir det dålig kvalité till en början någon minut och sen blir det bra igen. Det stör jag mig inte så värst mycket på, det här är värre.

Har du upplevt samma problem som mig med Discovery+? Texten till det jag ser är ju kristallklar hela tiden, medan bilder inte alltid är det eller hur ljudet synkar ihop med munnens rörelser.

Discovery+ har slutat komma med support och uppdateringar till min TV, eftersom den är från 2016 tydligen och det inte finns någon ny programvara för den heller vad jag vet.

Min version på appen till Discovery+ är 8.2.6 [Tizen 2.4.0] medan min systers familj har en nyare TV med version 8.2.6 [Tizen 5.0]

Det är konstigt att det spelar roll vilken TV man har eller hur gammal den är, vad gäller appen. Ska man inte få ut någonting av appen när man som jag faktiskt betalar för skiten. Ja, det känns som att det är skit med appen eftersom det är sådär.

Har du upplevt samma problem som mig när du använder appen i din TV? Svara bara om du använder appen i din TV och inte via Chromecast till din TV, eftersom det inte är samma sak då.

Gillar

Kommentarer