Julmusikal på Netflix

Hallå alla godingar som läser detta. Jag lovade ju i mitt förra inlägg att komma med en recension efter att jag sett "Christmas on the square" som Dolly Parton varit med och regisserat, samt skrivit musiken till. Förlåt att det dröjde, men det kom annat emellan. Här kommer min recension av filmen.

Jag hade ingen aning från början när jag såg filmen, att det är en musikal. Jag trodde verkligen inte det, men så sjöng och dansades det från första scenen och då förstod jag. Det här måste vara en musikal och mycket riktigt, det var det. Jag blev så glad över att få se den filmen, eftersom den gjorde mig varm inuti, gav mig glädje och hopp. Även om jag förstod hur den skulle sluta, inte direkt så som den gjorde men vissa saker förstod jag absolut. I feelgood filmer slutar det oftast på ett vis, men inte alltid. Jag njöt från första till sista sekund av filmen, eftersom den var både spännande, full av härligt stämningsfull musik och så har vi ju Dolly Parton med i några scener. Helt i min smak, eftersom Dolly är någon som ligger mig vart om hjärtat på många sätt.

Handling: Julstämningen kommer av dig när en kallsinnig kvinna försöker sälja marken i sin hemstad. Kan musik, magi och minnen få henne på bättre tankar?

Skådisar: Dolly Parton, Jennifer Lewis, Josh Segarra, Jeanine Mason, Mary Lane Haskell, Treat Williams, Christine Baranski, Mark Daniel Chmiel, Donald Corren, Mary Donnelly Haskell, Brandon Hudson, Matthew Hudson, Selah Kimbro Jones, Vivian Nixon, Brandon O'Neal, Douglas Sills, Carol Swarbrick. Du hittar fler skådisar här.

Släpptes första gången: 22 november 2020 Regissör: Debbie Allen Musiken har komponerats av: Dolly Parton Produktionsbolag: Magnolia Hill Productions Producenter: Dolly Parton, Debbie Allen Åldersgräns: 7+ Längd: 1h 38min Var finns filmen: Netflix

  • Filmtips
  • 37 visningar

Gillar

Kommentarer