Julkalender som gör skillnad

Hallå där ute i den berömda holken. Hoppas att läget är fint med er en kväll som denna. Med mig är det bara fint, tackar som frågar.

Jag har inget samarbete, men kan ändå tipsa om en riktigt fin julkalender som man kan köpa. Kalendern kostar 79:- vilket kan låta dyrt för många, men då ska man veta att 50:- av dessa 79:- går direkt till Friends arbete mot mobbning.

I Sverige utsätts cirka 2-3 barn per skolklass för mobbning. Visionen är en värld där inget barn utsätts för mobbning.

För att göra denna kalender, samarbetar Friends med Mrs. Mighetto.

Vare sig du vill köpa snällkalendern i fysisk butik, beställa en vanlig eller digital variant online, så hittar du allt du vill veta här.

Vad är en snällkalender?

Snällkalendern är en kalender för både barn och vuxna. I år lyfter vi fram barnens röst, bakom varje lucka finns en god handling skriven av ett barn. Se barnens idéer som förslag att inspireras av och gör din egen tolkning! Nytt för i år är också att du kan beställa Snällkalendern i digitalt format. När du köper Snällkalendern går cirka 50 kronor till Friends arbete.

Kalendern innehåller 100% goda handlingar. Den är fri från både socker, plast och prylar. Det är verkligen bra anser jag.

Friends prisbelönta julkalender utmanar dig att göra något snällt varje dag fram till julafton.

Vill du kanske istället skänka en slant till organisationen, utan att köpa årets snällkalender?

Plusgiro: 90 05 27-3
Bankgiro: 900-5273
Swish: 900 5273

Sprid budskapet, inspirera andra och förmedla godhet med #snallkalendern

Hoppas att du får en fortsatt fin kväll med allt du tar dig för och en riktigt god natts sömn. Ta hand om dig, så hörs vi snart igen.

#bestofnouw

Gillar