Juldagen med allt vad det innebär

Hallå där ute i den berömda holken. Hoppas att läget är fint med dig, vilket det är med mig.

Idag har jag varit typ så otroligt trött hela dagen, att det inte är klokt. Det är nu på kvällen som jag börjat piggna till och bli någorlunda mig själv, om man säger så. Har sovit halva dagen eller nästan i alla fall. Bara ätit hos mina föräldrar och sett på film, samt julspecialen av "Bäst i Test".

Idag kom tomten igen. Dock inte samma tomte som igår, det var dock min kära pappa som bara tog på sig en tomteluva dagen till ära. Det räcker och blir över ändå, mer behövs inte känns det som.

Glömde berätta att den 23:e fick jag ett paket av mina föräldrar. Det jag fick var en riktigt fin svart klänning med glitter som mamma tänkte jag skulle ha på julafton, vilket så också blev. Klänningen var mest bara svart med lite glitter på, ingenting att lägga ut bild på tycker jag. Det var även trekvartsärm på den.

Jag är faktiskt i behov av en handdammsugare sådär, så att jag lätt kan dammsuga upp smulor och slipper hålla på med min stora vanliga dammsugare. Jag har en gammal sådan liknande dammsugare som jag fått nu, men den går bara att köra med i 90 sekunder ungefär. Därefter lägger den av och man får ladda den igen. Det är alltså behövligt med en ny sådan dammsugare, vilket jag länge velat ha och också fick.

Jag fick även ett underställ i ull, vilket också är behövligt. Sist men inte minst fick jag även ett par byxor i en modell som jag gillar jättemycket och använder väldigt ofta om man säger så.

Det jag kan tillägga utifrån detta är att jag absolut inte önskade mig någonting alls i julklapp, men fick ändå något. Det är inte mängden klappar eller att få som jag tycker är det bästa, det är nog att bara vara tillsammans ändå.

Hoppas att du fått en riktigt skön dag och sluppit stressa. Ta hand om dig, så hörs vi snart igen.

Gillar