Jobbet stänger ner

Hallå där ute. Idag kom detta sorgliga besked, att vi inte får jobba längre. Allt kommer att stänga ner från och med måndag för oss inom daglig verksamhet. Jag jobbar tack och lov inte på daglig verksamhet längre, men inom den verksamheten om man säger så. När nu pandemin fortsätter att öka, så får man göra det man kan för att i alla fall skydda sig själv och andra.

Från och med måndag gäller detta beslut om att vi inte längre får jobba. Det här kommer att gälla i några veckor och jag är väldigt tveksam till om vi ens kommer att få komma tillbaka innan vi får julledigt. Det här känns väldigt sorgligt tycker vi alla.

Hej

På hemvägen regnade det, så glasögonen blev helt prickiga. Hade önskat att jag haft vindrutetorkare på de. Får väl använda min lediga tid till att uppfinna sådant. Jag tror nästan det. Tog bara en bild på mina glasögon, så du får se hur de ser ut. Inte alls särskilt skönt att titta igenom glasögonen när de är prickiga av regnet.

#bestofnouw #nouw_blogger #nyttinläggpåbloggen #nyttblogginlägg #personligblogg #personligt #personligtinlägg #personligblog #personligtblogg #personligbloggare #corona #coronavirus #coronaviruset #covid19 #covid

Gillar

Kommentarer

Shining
Shining,

Det är förjäkligt. Min träffpunkt har varit öppen lite halvt till och från men jag har ju ändå inte varit där. Sorgligt är det ja.

Hoppas att du så snart det bara går är tillbaka igen❤

nouw.com/shining
mynameisjossan
mynameisjossan,

Jag håller med om att det är tråkigt att allt stängs ned, men det behövs ju nu i dessa tider. Man ska vara rädd om sig själv och sina medmänniskor. Jag hoppas också på att vara tillbaka innan jul, men det tror jag inte

nouw.com/mynameisjossan
Fobibella
Fobibella,

Det är så jädra sjukt dom stänger ner vissa ställen. När det öppnar igen så kommer folk bli sjuka och smitta varandra. Folk kommer bli sämre psykiskt och det är väl det som regeringen vill. Känns så ärligt talat !!!

nouw.com/fobibella
mynameisjossan
mynameisjossan,
Jag förstår hur du tänker, med hoppas verkligen att det inte blir så. Nu har ju vaccinet börjar komma, vilket är otroligt bra och någonting jag ska ta när jag får tillfälle
nouw.com/mynameisjossan