Jobbet och på fredag är det dags igen

Hallå där ute i den berömda holken. Hoppas att läget är fint med dig, vilket det är med mig.

Har haft fullt upp på eftermiddagen, så jag har inte haft tid att blogga. Det kommer nu istället, hoppas det är okej. Det får så lov att vara okej.

Idag på jobbet gjorde jag väl inte så mycket, mer än att skriva upp vad vi lånat från butiken Kreha för att ha i montern på kommunhuset och sälja till de som jobbar där. Du kan läsa om företaget här. Besöksadress: Köpmangatan 55, Timrå. Där hämtade några igår en massa julsaker att sälja i montern som sagt. Idag fick jag skriva in i en tabell de saker som vi valt att ta dit. Fick skriva upp vilken vara det är, hur den ser ut och vad den kostar. Tex: Uggla. Betong, svart. 60:-

Annars har jag hjälpt till att sätta ihop 2 papper med häftklammer, så att de som är pensionärer och har hemlarm kopplat till hemtjänsten, ska kunna få bra hjälp med det. Det ska följa med en Samsung Xcover 4 till det där hemlarmet och en app i telefonen som kopplas till larmet på något vis. På dessa papper finns det tydliga instruktioner, så att man vet vad man ska göra, om man håller på med det där. Jag har ingen aning hur det fungerar och inte behöver jag bekymra mig om det heller, eftersom det inte är jag som ska hjälpa till med detta. Min uppgift i det hela var bara att sätta ihop kopierade papper med häftklamrar.

På fredag ska jag ta min tredje spruta mot Corona (covid-19). Det blev bokat idag med hjälp av hon som är personal i min grupp. Har en jobbarkompis som fick en tid 20 minuter efter att hon bokat, så det var bara att dra dit så fort som möjligt. Själv har jag väldigt nära till vårdcentralen där jag ska ta min spruta. 15:35 på fredag är det dags för mig. Antingen följer min mamma eller min pappa med mig. Allt beror på vem av de som har lättast att vara ledig. Inte haft pappa med mig när jag tagit de andra två sprutorna, men det går nog bra. Jag har instruerat honom att jag vill att han håller mig i handen när det är dags för sticket, eftersom det var något jag uppskattade att mamma gjorde.

Hoppas att du haft en fin dag med allt du tagit dig för och att du får en lika fin kväll. Ta hand om dig, så hörs vi snart igen.

Nu tänker jag streama dagens lucka i julkalendern hos SVTplay, eftersom jag inte hunnit se den idag.

#bestofnouw

Gillar