Jobbet kallar

Hallå i den berömda holken. Idag har jag varit till jobbet, för att jobba. Trodde först inte att jag skulle dit, eftersom ingen svarade där. Ringde då upp till mitt förra jobb, efter att ha messat med Cattis och då blev det så att jag fick nummer av henne till förra jobbet. Jag ringde dit och hörde. Fick då reda på att hon som är personal där jag jobbar varit sjuk någon dag och inte kunnat jobba. Därför fick jag veta att jag kunde vara ledig. Jag hade ringt och ringt till mitt jobb, för att få veta på både personalens privata nummer och jobbets, utan svar. Det var såhär att telefonerna hade glömts i rummet där vi brukar hålla till och folket var på annat ställe. Därför blev det som så att efter att jag ringt några gånger, så gav jag upp. Trodde inte på jobbet idag, men det blev jobbet i alla fall. Hon som är personal i min grupp ringde mig och talade om att hon var på plats och trodde inte att jag skulle behövt veta det, men jag ville tydligen veta. Det är så att jag inte visste om jag skulle bli hämtad vid entrén eller om jag skulle gå till arbetsrummet eller café själv, vilket jag fick veta då jag fick tag på henne.

Det var bara jag och en person till där på eftermiddagen, vilket var lugnt och skönt faktiskt. Jag fick skriva in nya väskor i en tabell på datorn, av det vi ska sälja i en monter som finns vid café där på kommunhuset. Går inte in mer ingående i det, eftersom jag dragit upp det där förr.

Många av mina jobbarkompisar hade fått en vattenflaska förra vecka, med ordet From Timrå With Love. Det är en tag man använder på sociala medier när man hashtagar bilder, text, videos mm som är tagna i Timrå kommun eller har anknytning till Timrå på något vis.

Sedan denna eftermiddag blev det att dricka te, när personalen och den jobbarkompis som var där hade städat ett förråd. Jag hade då skrivit klart om väskorna och hade även hunnit med att spela Harpan (korspel) på Windows XP, vilken också till min stora glädje gick ut på för mig andra försöket. Trodde aldrig att den skulle gå ut, eftersom det i stort sätt brukar vara omöjligt att få dessa rackare att gå ut.

Hoppas att du haft en riktigt bra dag idag, samt att du får en fin eftermiddag och kväll

  • 67 visningar

Gillar

Kommentarer