Jäklar vilket snöväder

Idag har det snöat konstant hela dagen. Det bara vräker ner och gör det inte alls trevligt, att varken vistas utomhus eller ens gå från punkt A - punkt B. Ja, det är ju så det är när det är vinter. Det är inte särskilt halt säger jag som har Icebugs på fötterna ständigt denna hala tid på året.

Neröver Sverige har de ingen snö, medan vi här i norr har mur mycket snö som helst just nu. Jag talar för Timrå i Västernorrland liksom. Här vräker snön ner och gör att jag inte vill gå ut. Det vill jag ju inte annars heller så gärna, men extra mycket att inte vilja just nu.

I detta kommunhus som du kan se på översta bilden här under, så kommer jag att jobba nu för tiden. Onsdag och torsdag, från 12:30 - ca 15:00

Jag har hört att det ska komma ännu mer snö under kvällen. Jag får se hur det kommer att gå imorgon med allt. Jag vill gärna inte ha mer snö som vräker ner, det känns inte alls bra.

Idag på jobbet har jag fått fota det handarbete, blästrade grejor och så vidare som finns i en monter på kommunhuset och sedan fick jag sitta vid datorn, för att skapa en tabell i Microsoft World. Där fick jag beskriva vad det är för grej som ska säljas, vad det föreställer och vad det är för mönster på grejorna. Jag fick även skriva vad det är för pris på grejorna, alltså vad allt kostar.

Eftersom att jag har jobbat några timmar med allt nytt, så känner jag mig helt och hållet slut som person. Jag är mer än trött och skulle bara vilja sova några timmar. Det här nya har tagit kol på mig och hjärnan är trött. Jag vet inte riktigt om jag kommer att fixa allt det nya. Det där med att namnge vad det är för mönster och så, känns för mig ganska svårt. Vissa saker är lättare än andra, men som tur är får jag hjälp av den som är personal i min grupp.

Jag har även fått sopa några golv i café och är nu så otroligt trött, att jag bara gäspar. Jag måste göra någonting annat, än att sitta fast vid datorn och bloggen. Det är ett som är säkert, här blir man inte piggare känner jag.

Gillar

Kommentarer