Jäklar vad jag mår dåligt

Hallå där ute. Jag vet att jag blev illamående och hade ont i huvudet i torsdags kväll. Skrev ett inlägg om det här. (Triggervarning).

Sedan dess har jag varit yr till och från. Igår var det bättre, för jag var hemma hos mina föräldrar och lite så, med att spela Wii också. Ja, du förstår nog. Var pigg i morse utan yrsel osv, men så råkade jag nysa och hela processen var igång igen. Sovit till och från hela dagen, för att vila bort detta. Inte funkat så bra tyvärr. Har fått mer hjälp av mina föräldrar med saker och ting idag.

Legat någon timma med mobilen och kollat lite nyheter, Instagram mm. Det var på eftermiddagen. Efter det låg jag I soffan och kollade på TV hela tiden, förutom när jag ätit middag.

Jag är så yr att jag knappt kan böja mig ner, innan yrseln kommer. Knappt så att jag kan titta ner i tallriken när jag äter mat, utan att bli yr.

Om det är de här kristallerna i örat som spökar vet jag inte eller om det handlar om att jag hade migrän med illamående på kvällen i torsdags som fortfarande sitter i? Ingen aning, men träna imorgon ska jag i alla fall inte göra.

Får se om jag orkar blogg eller kan blogga imorgon rättare sagt. Om jag inte skriver någonting imorgon, så vet du ju läget i alla fall. Tycker det är snällt att jag skriver hur läget är, så att ni slipper undra om bloggen gapar tom några dagar eller så. Hoppas dock på snabb bättring, att må såhär till och från är ingen höjdare.

Lovar att snart vara tillbaka på banan igen. Till dess lovar jag att krya på mig så mycket som det går och bara ta det lugnt, det behövs just nu.

Gillar

Kommentarer

Love
,

Testa att göra övningarna för kristallerna om du är osäker. Bara att googla dem

mynameisjossan
mynameisjossan,

Får göra det när jag slutar vara så yr och tack för ett jättebra tips, det ska jag följa upp senare

nouw.com/mynameisjossan
mynameisjossan
mynameisjossan,

Hade redan varat för någon dag sedan men svaret kom inte fram tror jag eller gjorde det?

nouw.com/mynameisjossan
happyM
happyM,

Åh krya på dig vännen ❤️

nouw.com/happym
mynameisjossan
mynameisjossan,

Tack så mycket ♥

nouw.com/mynameisjossan