Jailbirds - Serietips

Jag kan börja med att delge dig att jag inte har något samarbete med varken Netflix eller serien i sig. Jag tipsar om denna serie, för att jag själv tycker den är bra.

Är du som jag, en sådan som tycker om att titta på serier och speciellt serier om fängelser? Om så är fallet, då kan jag med varm hand rekommendera serien Jailbirds på Netflix. Det är en av Netflix originalserier också.

Man får följa med ett gäng tjejer/kvinnor och se hur de har det i fängelset. De berättar också varför de sitter inne och vad som gjort att de hamnat där de hamnat bland annat. Man får följa med en vanlig dag i häktet liksom, får vara med om bråk, slagsmål, snack med killar på andra våningar och en hel del annat skojigt. Jag fastnar för sådana typer av serier och ser de så ofta det kommit några nya liknande.

Jag tittade klart på en hel säsong, på mindre än tre dagar. Det kan tilläggas att det är 6 avsnitt, varav de är ca 37-46 minuter långa.

Handling:

I ett fängelse i Sacramento slåss de kvinnliga fångarna om inflytande – och med varandra – för att göra livet på insidan så drägligt som möjligt.

Genre: Reality-, underhållnings- och pratprogram Inspelningssår: 2019 Åldersgräns: 13+

  • Filmtips
  • 96 visningar

Gillar

Kommentarer