Jag vet inte om det är så

Hallå där ute i den berömda holken. Hoppas läget är på topp med dig, vilket det är med mig.

Jag tänkte bara skriva att om det är någon som snackar skit om mig, (det finns säkert någon) så ska du veta att jag tar åt mig av allt och blir såklart ledsen av det jag hör eller läser. Inte för att jag har hört någonting sånt eller läst någonting sånt för den delen heller på väldigt länge, men man vet ju aldrig.

Folk kan såklart snackar skit i din frånvaro, även om du inte hör, läser någonting eller får reda på någonting på annat vis.

Människan är ett djur som är världsmästare på att snacka skit och döma andra människor, utan att ha en aning om vem personen i fråga är eller ens har pratat med personen. Det räcker med att se en person som ser ut på ett visst vis eller klär sig på ett visst vis, så är den där dömande blicken igång.

Får jag någonsin veta att folk säger eller skriver elaka saker om mig, så tar jag ju åt mig alla gånger. Jag kanske inte vill visa det, men det gör ändå ont.

Har faktiskt fått massor av elaka saker riktade till mig då jag var yngre. Att jag ibland blev utnyttjad till att hämta saker åt folk osv. Jag med min diagnos Aspergers syndrom har ju svårt att säga nej, vilket folk kan använda till sin fördel många gånger.

Snälla var inte elak mot någon i verkliga livet och inte heller online. Du är aldrig anonym, det går att spåra vem du är om du inte använder skyddad identitet eller väljer ett annat VPN vilket jag vet att man kan göra. Du är aldrig anonym, det ska du veta.

I ärlighetens namn, så vet jag inte om någon snackar skit om mig eller så vidare i dagsläget, men jag är på min vakt som så mycket annat här i livet.

Ta hand dig och visa dina medmänniskor kärlek, respekt och omtanke. Behandla andra så som du själv vill bli behandlad.

  • Tankar
  • 0 visningar

Gillar

Kommentarer