Jag vann

I och med att det varit Halloween, så hade Bokstavligt målat en tävling på Instagram och Facebook, där man kunde skicka in ord förknippat med halloween, som personen sedan skulle måla en illustration på.

Jag skickade in några ord och det ena ordet jag hade som förslag kom med till omröstning. Jag vann första pris, eftersom mitt ord fick flest röster. 

Maria Hellqvist som hon heter illustrerade ordet mördarsnigel, med en fin text till.

🎃 Vinnaren av Bokstavligt målats Halloweentävling: Mördarsnigel 🔪🐌
Det finns många farliga djur på vår jord, både stora och små. De lite större farliga djuren (lejon, tigrar och björnar, oh my!) brukar vi ha vett nog att hålla oss undan men det är de små djuren vi verkligen borde se upp med!
🦁🐯🐻
En av dessa mer oväntade små minimördare är mördarsnigeln. Trots sitt harmlösa utseende är dess lilla slemmiga kropp fylld av en blodtörst utan dess like och oförskräckt attackerar den byten som är många gånger större än den själv! Som tur är är den, liksom de flesta sniglar, också mycket, myyyyckeeet långsam. Men om du ligger stilla väldigt, väldigt länge (och vädret inte är för torrt) då är dina dagar räknade... ☠

Det jag vann är en illustration av mitt ord mördarsnigel i A4-print av Maria Hellqvist och hennes bok med illustrationer, (värde 200kr) med över 70 av hennes illustrationer med tillhörande texter.

Synd att printen fått ett litet veck uppe i vänstra hörnet, men annars var den riktigt fin. Jag är så nöjd med vinsten.

Gillar

Kommentarer

Eva i Dalarna
,
Grattis till vinsten, så kul. Och fin bild på mördarsnigeln!
mynameisjossan
mynameisjossan,
Tack, det är kul att vinna. Synd att jag inte kan rita och måla sådär bra själv. Men det är kul att Maria målade ordet som jag valade, synd bara att planchen var böjd i vänter hörn
nouw.com/mynameisjossan