Jag trodde det var omöjligt

Hallå där ute i den berömda holken. Hoppas att läget är fint med dig.

Jag tänkte dela med mig av tips om en app jag tycker jättemycket om. Den appen jag har heter ToonApp Den finns både för Android och iOS här.

I appen kan du ladda upp en bild på dig själv och så gör appen så att du ser tecknad ut på nolltid. Ibland blir resultatet som du önskar, men ibland inte. Det är olika vad man väljer för bild. Det som funkar bäst är nog en bild utan så mycket bakgrund har jag märkt, då är det svårare att få ett bra resultat. Det är också svårare att få ett bra resultat om man har en bild där håret är åt olika håll eller spretigt liksom.

Det som jag dock har insett när jag testat bilder på personer med bruna ögon, det är att de alltid får blå. Alla personer jag fixat med appen har antingen fått gröna eller blå ögon, oavsett vilken färg de haft innan. Det är konstigt tycker jag och hoppas att det kommer ändring på detta framöver, bara någon eller jag påpekar det. Jag vet inte om någon påpekar det. Jag använder appen för Android och är så otroligt nöjd med den.

Som ett exempel så ser man ganska tydligt att det är jag som är på första bilden. Man ser ju även hur bra resultat det blev på Molly Sandén när jag visar halva bilden foto och halva bilden omgjord från appen. När det kommer till Mariette Hansson så är det glasklart att det är hon på bilen. Tyvärr kan appen inte hantera hennes dreads, så att det verkligen ser ut som dreads. Jag tycker det känns konstigt, men man ser ju på det stora hela att det är hon på bilden ändå.

Över lag tycker jag att appen gör sitt jobb och är riktigt vass att använda. Det är också så att äldre personer med rynkor osv inte får några rynkor på det färdiga resultatet, även om de på oringalfotot har rynkor i ansiktet. Det används heller inte svarta konturer, utan mörkbruna/vinröda. Mig spelar det ingen roll, eftersom resultatet ändå är så pass bra som det är.

Om du vill köpa PROVERSIONEN av appen så kostar den 399:-/år eller 69:-/månad. Spara 52%. Du får 3 dagar fri provperiod, vilket gör att du slipper reklam och stämpel med appens namn på bilden.

Om du som jag bara är ute efter själva resultatet och kan fixa bakgrund, skärpa osv i en annan app eller som jag i Photoshop, då kan du ta en skärmdump av bilden och slipper betala för att få bort stämpeln med appens namn.

På det stora hela så gillar jag resultatet och eftersom jag vet hur man gör med att skärpa upp resultatet i Photoshop mm, så lägger jag inte pengar på att köpa reklamfri version och få bort stämpeln med appens namn på bilden.

Här har jag gjort en bild på Britney Spears till en tecknad bild. Här ser man tydligt hur fult det blir med resultatet när man har appens namn tydligt skrivet på det färdiga resultatet. Åter igen blir de bruna ögonen blå/gröna.

Du som är duktig på att rita/måla och få till bättre resultat av dessa på fri hand. Stort grattis. Kunde jag åstadkomma egna resultat som ser ut såhär på fri hand, då hade jag också låtit bli att använda appen. En kul grej är det ju garanterat att använda detta anser jag.

Jag kommer aldrig säga att jag målat bilden själv om någon frågar, men att jag har fixat den själv är inget ljug eller osanning. Det är bara det att jag har använt en app för det. Om någon undrar så säger jag ju sanningen.

#bestofnouw #nouw_blogger #nyttinlägg #nyttinläggpåbloggen #nyttblogginlägg #personligblogg #personligt #personligblog #personligblogg #personligblogger #personligbloggare #bloggplatform #bloggtopplistan #blogg #inlägget #blogginlägg #ettbrablogginlägg #bloggareisverige #bloggare #cool #coolt #jaghardetganskabra #nouw2021 #app #cartoon #resultat #braresultat #britney #britneyspears #freebritney #mollysanden #molly

Gillar

Kommentarer

happyM
happyM,

Åh vilket kul tips, tack för det! Kram ❤️

nouw.com/happym
mynameisjossan
mynameisjossan,
Shining
Shining,

Så häftigt detta🥰

nouw.com/shining
mynameisjossan
mynameisjossan,
VeraLynn
VeraLynn,

Hmmm, det var en spennende app som jeg helt klart skal sjekke ut 😉

nouw.com/veralynn
mynameisjossan
mynameisjossan,