Jag minns det sjuka som hände

Jag minns det sjuka som hände i Knutby med pastorn, barnflickan och så vidare. Jag minns också att en tidning lanserade ett sällskapsspel som heter Knutby-spelet! och när jag Googlade, så var det Magasinet Solo som lanserade ett sådant spel. Jag minns inte vilket år det var, men jag kommer ihåg att jag gick i gymnasiet. Efter att åter igen ha Googlat, så var det 2004 som spelet lanserades i magasinet.

Minns du inte eller är du för ung för att komma ihåg den där händelsen? Du kan läsa om det här.

Nu ska tydligen händelsen bli en dokumentär på HBO. Det tycker jag är väldigt sjukt, om jag får säga min mening. Fallet kommer att uppmärksammas igen och folk kommer börja gräva ytterligare i fallet. Det är tydligt att man vill spela på allt man kan och göra antingen dokumentärer eller filmer av så mycket man kan av sådant som är stort och uppmärksammat.

Bakom serien om Knutby står journalisterna Anton Berg och Martin Johnson, som bland annat gör podcasten ”Spår" och produceras av Warner Bros.

Ännu finns inget bekräftat eller planerat premiärdatum för Anton Bergs och Martin Johnsons dokumentärserie om Knutby på HBO Nordic.

Källor: Aftonbladet, Expressen och mynameisjossan.se

  • Annat
  • 99 visningar

Gillar

Kommentarer

2barnsmammaochfru
2barnsmammaochfru,
Minns med det där, det tror jag många gör det va så hemskt =(. ha en bra dag
nouw.com/2barnsmammaochfru
mynameisjossan
mynameisjossan,
Det var riktigt hemskt och nu ska det göras en serie om det där, det tycker jag är riktigt sjukt. Ha en bra dag du också ♥
nouw.com/mynameisjossan
Eva i Dalarna
,
Jag tycker nog att det inte gör nåt om det som hände i Knutby blir uppmärksammat på olika vis. Varför skulle en mördare slippa undan med att vi alla glömmer vad han gjort? Och efter vad jag förstått fortsatte ju en pastor i den församlingen, jag minns inte vad hon hette, Åsa tror jag, hon kallades Kristi brud, att utöva elakheter mot människor i församlingen efter mordet. Sånt som hände i Knutby ska inte förpassas in i glömskan.
Och tycker vi det är för otäckt att se och bli påminda så kan vi ju låta bli att titta på den kommande serien.
mynameisjossan
mynameisjossan,
Jag tycker inte heller att det ska glömmas bort, men en dokumentär är väl lite att ta i. Det görs ju filmer om allt nu för tiden tycker jag. Någon måtta får det vara. Även om saker och ting behöver uppmärksammas igen
nouw.com/mynameisjossan