Jag hatar mig själv - Corona

Hallå där ute i den berömda holken. Fy fan vad jag hatar mig själv och att jag själv inte tänker ett steg längre, det gör mig till en idiot, verkligen.

Jag brukar vara så noga med att inte vilja stå för nära, gå i affärer eller sådan nu under denna pandemi. Idag tänkte jag dessvärre inte alls. Jag hade siktat in mig på att gå in på Willys för att köpa fil. Ja, det var en sak som jag tänkt göra och som var nödvändig.

Vad kommer jag på, innan jag går till Willys? Jo, att jag ska köpa choklad för att göra julgodis. Fanns alla ingredienser där inne på Willys? Nej, de gjorde ju inte det. Fick jag gå till Coop istället? Ja, dit gick jag och gjorde det också.

Inne på Coop var det kaos med folk, de höll inte särskilt bra avstånd och jag stod väldigt nära en gubbe och pratade med honom. Ungefär så nära att hans andedräkt kom på mig nästan. Ingen av oss hade ansiktsmask. Folk var som galna där inne och det var kaos överallt. Jag kände bara att jag inte vill bli smittad, men det är den risken jag nu har tagit. Tyvärr.

Var det så viktigt att gå in på Coop för den där sista lilla ingrediensen till baket? Nej, det var ju inte det. Jag hade gott kunnat vänta, eftersom jag inte ska ha ingrediensen till någonting särskilt egentligen.

Tänk om jag blir så sjuk att jag inte kan fira jul med min familj? Jag hoppas inte det och jag vill heller inte bli sjuk och särskilt inte i Corona (Covid 19).

Min mamma ringde mig med all rätt, skällde på mig och sa åt på mig skarpen. Ja, det var helt rätt av henne. Jag brukar ju ta detta på allvar, men idag gjorde jag tydligen inte det. Jag var inställd på att handla ingrediensen och till varje pris nästan också. Tydligen spelade det inte mig någon roll om jag blev smittad eller så. Det måste ha varit så jag tänkte eller ja, tänkte och tänkte förresten. Nej, jag tänkte inte alls.

Fy fan för mig själv och det jag gjorde. Kanske måste få utegångsförbud eller så? Jo, det vore nog bäst för alla eller i alla fall förbud att vistas inne på matvaruaffärer.

Jag hatar mig själv på alla plan nu, tänk vad jag kan ha ställt till. Jag kan ha dragit på mig någonting som gör att jag kanske blir jättesjuk? Who knows? Inte jag i alla fall.

#bestofnouw #nouw_blogger #nyttinlägg #nyttinläggpåbloggen #nyttblogginlägg #personligblogg #personligt #personligblog #personligblogg #personligblogger #personligbloggare #december #tankarochkänslor #tankar #tankarochfunderingar #tisdag #corona #covid__19 #coronavirus #coronathoughts #coronaviruset #bloggplatform #bloggtopplistan #blogg #inlägget #blogginlägg #ettbrablogginlägg #bloggareisverige #bloggare #tankarochkänslor #tankarochfunderingar #tankar #tankarna #tankarnasnurrar

Gillar

Kommentarer

Blackout
Blackout,

Det kan bli fel. Var inte så hård mot dig. Du tänker ju i vanliga fall jättemycket på de regler som finns. Ingen är felfri. Kramar❤

nouw.com/blackout
mynameisjossan
mynameisjossan,

Jag såg bara genom den där tunneln, om du förstår. Pga min diagnos hade jag bara fokus på att köpa det jag kände att jag ville ha. Jag väntade inte på att få svar från mina föräldrar som jobbade, om jag kunde gå eller inte. När jag verkligen har bestämt mig och blivit inrutade någonting som jag verkligen behöver ha, då går jag all in. Det är ju så här att minsta lilla snesteg på grund av denna pandemi kan göra att jag blir sjuk och får Corona. Jag vill verkligen inte utsätta mig för någonting och jag ska ska tänka mig för. Vanligtvis när det inte är pandemi, då behöver jag inte tänka så mycket och kan gå som jag vill och komma som jag vill på affärer så här. Just nu är det bra att mina föräldrar har sagt åt mig ett och annat, eftersom de är rädda om mig och jag vill verkligen inte att de heller ska bli smittade och det vill jag inte heller att jag ska bli

nouw.com/mynameisjossan
Blackout
Blackout,

Gud så jag känner igen mig i det där beteendet. Som du säger är det ju en del av autismen. Tunnelseende ja. Man blir totalfokuserad på något och i det helt hyperfokuserad och envis som satan. Och lite impulsiv på det. Haha, jag satte nästan kaffet i halsen förut när jag läste. Så skönt i det osköna att höra en till med samma problem. Jag har också gjort massa tokigheter i de lägena.

Hoppas att du inte är lika arg på dig själv nu. Kramar❤

nouw.com/blackout