Jag har inte hängt med i vad som hänt, men...

Jag har som rubriken lyder inte hängt med i alla turer kring bråket mellan Angelina Jolie och Brad Pitt, men en sak är säker. Det senaste jag läst är att efter att de snackat med Brads advokat eller vad det var, så kom de fram till att de ska bo tillsammans för barnens skull.

Jag tror inte att det kommer att funka, om jag ska vara helt ärlig. För det första tycker ju inte Brads mamma Jane så bra om Angelina på grund av det här bråket och alla turer kring det.

Sedan att de har varit i bråk om vårdnadstvist, om underhåll och att de har sålt sin lyxvilla för några år sedan. Jag förstår mig inte på ett gräl som egentligen inte behövt bli så stort, att man drar in domstol. Det borde ha skötts på ett snyggare sätt och utan att barnen hamnat i kläm på grund av det här.

Brad och Charlize Theron ska också ha pekats ut som ett par. Hur märkligt är det då inte att flytta ihop med sitt ex, för barnens skull? Även om nu ingen av de skulle ha någon ny, så vore det ändå sjukt skumt att bli tillsammans igen eller i alla fall bo tillsammans för barnens skull. Det kommer aldrig att hålla i längden anser jag.

Bara i början av den här månaden var de skilda på riktigt och nu är de tillbaka igen. Åter igen, inte snällt mot barnen. De har ju nämligen 6 stycken tillsammans.

Läste till och med att äldsta sonen Maddox som dessutom är 17 år och förstår väldigt mycket av vad som händer mellan föräldrarna lämnar Angelina. Det står att läsa om det i Expressen den 20 januari. Jag har inte läst artikeln, men förstår att han inte tycker det är så trevligt med bråk i familjen, eller ja... det ständiga bråket. Man förstår ju någonstans att han vill stå på egna ben, men han är ju för ung för att flytta tycker jag personligen.

Brad själv har förlorat miljarder av att skilja sig från Angelina. Vad jag läst så kommer hans mamma Jane aldrig att förlåta Angelina, men fick inte skälla ut henne för Brad. Jag vet inte om hon ändrar sig, nu när de ska bo tillsammans igen?

Vad jag tror, så är det här bara början på vad som komma skall. Ännu är nog inte sista ordet sagt i den här soppan av bråk och vårdnadstvister mellan som de kallades då det var ett par "Brangelina".

Kommer de någonsin på allvar sluta fred och vara sams, framförallt för barnens skull? Vad tror du?

  • Tankar
  • 114 visningar

Gillar

Kommentarer