Jag bryter mot reglerna

Idag har jag brutit mot reglerna på jobbet och gjort det jag inte egentligen får, vilket är illa.

Det började med att en jobbarkompis hade med sig en semla och även smörgåsar. Han frågade mig om jag är allergisk mot mandelmassa, men det är jag inte. Han berättade att han fick semlan i lördags av sin bror, men inte kunde äta upp den på grund av att han hade varit med kompisar och gjort annat, så han hade ätit massor av gott där.

Då sade hans mamma att han kunde ta med den till jobbet och bjuda någon kompis. Han tänkte då direkt på mig och tyckte att han kunde dela med mig. Jag åt upp den halva semlan som var utan lock och allting. Såg inte direkt fräsch ut, men den gick ner i alla fall. Jag kände att jag inte kunde tacka nej. Dessutom var den på en skrynklig servett.

Sedan efteråt, så kom det som en överraskning för mig att vi inte får ha med oss godsaker sådär. Allt vi får ha med oss är smörgåsar, frukt eller yoghurt. Jag tycker inte att jag gjort något fel, men det är bra att veta till nästa gång liksom.

Inatt kom jag väldigt sent i säng, för jag skulle ju inte pilla med mobilen och gjorde det ändå. Jag är så himla trött, att det är synd om mig. Det är ändå självförvållat, för jag fastnade med ett spel i mobilen efter att ha stängt av datorn. Spelet heter Looper och finns till Android.

Det är inte jag som spelar här i videon, så att du vet. Det är i alla fall såhär spelet går till och det är jättekul att spela. Jag har blivit smått beroende, vilket kanske inte är så himla bra ändå.

  • Dagbok
  • 97 visningar

Gillar

Kommentarer