Jag är typ livrädd

Hallå där ute i den berömda holken, som jag brukar börja mina inlägg med. Idag hade Stefan Löfvén tillsammans med andra offentliga personer sådär en presskonferens, med start 14:30 som jag kollade på. Den var ungefär ca 1h lång.

Det viktigaste på denna presskonferens är att från och med 24 november får man inte träffas fler än 8 personer offentligt. Det är en mycket tydlig och skarp signal till hela det svenska folket, sa han. Man bör inte gå på gym, bibliotek, köpcenter, teater, konserter mm. Man bör heller inte ha privata fester eller andra sammankomster. Man bör bara umgås med de man bor med och inga andra. Detta kommer att börja gälla från 24 november och 4 veckor framåt, om inget annat anges.

Begränsa sociala möten och alla offentliga tillställningar med fler än 8 personer.

Jag är typ livrädd efter att ha ha sett och hört vad som sagts under mötet.

Har du inte sett livesändningen, så finns den att se här.

  • Tankar
  • 52 visningar

Gillar

Kommentarer

Blackout
Blackout,

Ja men det är ju bara det där att "bör" liksom inte räcker för mång människor tyvärr. Verkar som att man måste stänga anläggningar helt och förbjuda på riktigt människor för att de ska fatta. Här fortsätter festerna i min trappuppgång i alla fall. Folk har tydligen bokat resor till fjällen och ja, det är som det är. Jag är också rädd. Det har jag varit sedan det började talas om det i KIna och jag tänkte att nog fan stänger väl Sverige gränserna och sätter folk i karantän som rest utomlands. Nej, det skedde inte. Och nu fortsätter det igen och studenteran festade glatt loss. Ah, jag är besviken och arg. Kan vi kämpa tillsammans nu Sverige och svenskar!

Bra att du tar upp detta. Ja orkar inte titta på nyheterna längre.

nouw.com/blackout
mynameisjossan
mynameisjossan,

Mitt svar blev för långt, så jag får skicka det privat till dig här på bloggen, för det gick inte att spara här

nouw.com/mynameisjossan
Blackout
Blackout,

Tack för ditt långa , konkreta , informativa svar i mina meddelanden. Jag hoppas också att detta elände får en ende snart och att som du säger, människor MÅSTE göra det de ska . kram ❤

nouw.com/blackout
Eva i Dalarna
,

Visst ska vi följa restriktionerna, helt klart. Men blir rädslan FÖR stor är det kanske bäst att gå och prata med nån, som kan hjälpa en till lugn. Vuxna måste kunna behålla lugnet i dylika situationer, om inte annat så för alla barns skull!

mynameisjossan
mynameisjossan,

Det har du så rätt i. Man måste behålla sitt lugn för barnens skull 🤗🙂 Det är inte så att jag går omkring och är rädd varje dag liksom

nouw.com/mynameisjossan