Istället för TV

Även fast det är hur mysigt som helst att sitta i soffan, äta majskakor och se på tv... så kan man inte göra det hela kvällen eller natten. Man behöver också gå till sängs, vilket jag strax kommer göra. Jag behöver ju min skönhetssömn om ett tag också.

Jag ska första dejta tandborsten och sedan dra iväg för att lägga mig med korsord. Det är liksom svinmysigt med korsord i sängen tycker jag, innan läggdags. Särskilt om man inte behöver stressa som värsta dåren och inte hinna lösa så mycket. Jag har tre olika tidningar med korsord på gång. En jag fick på prenumeration i julklapp och två jag köpt själv. Bara att lösa och se hur bra man är. Jag löser liksom de lättaste korsorden, eftersom jag inte kommit längre i livet liksom. Nä, men man ska lösa korsord på den nivå man själv klarar av, annars är det liksom ingen idé.

Bilden här ovanför är ingen direkt piff bild, men du får ta den för vad den är. Försökte göra mitt bästa i alla fall. Palla ta fram systemkameran för en bild liksom. Fotade i alla 100 olika vinklar, men det blev som det blev ändå. Jag menar skräp.

Gillar

Kommentarer