Inte setts sedan i september

Hallå därute i den berömda holken.

Idag är det slaskigt och blött ute, inte alls läge för en promenad med min bästa vän som vi planerat och sedan sätta oss för att äta smörgås och mysa utomhus tillsammans. Det är blötsnö och regn eller vad det är, vi ställer in idag i alla fall och siktar på torsdag istället. Hoppas det är bättre väder då. Såg ju lovande ut idag också, om man kollade väderleken för någon dag sedan. Synd det inte blev som tänkt.

Får ta nya tag på torsdag istället och hoppas att vädret tillåter då.

Jag och min bästa vän har inte setts sedan i september, på grund av att hon är i riskgrupp och att det är pandemi världen över. Bara att sikta på torsdag istället och hoppas på finare väder, så det är trevligare att umgås.

Igår satt jag bara och pysslade i Photoshop. Jag hade inte så jättemycket för mig under kvällen, så det blev att sitta där några timmar. Jag gjorde bland annat den där. Det som tog längst tid var att göra den där bilden med mig i, även om jag haft mallen klar ett tag. Inte så kul att behöva göra om mallen varje gång, det är då bra att den finns färdig. Den här bilden ovan är inte det mest avancerade jag någonsin gjort i Photoshop, men det är alltid något.

Jag vet inte om jag kommer att använda bilden som ett visitkort eller vad jag kommer att göra, tills vidare få den bara vara sådär. Jag kommer inte att använda den till någonting särskilt just nu i alla fall.

Hoppas att du får en superfin dag med det du tar dig för idag.

Gillar

Kommentarer

Shining
Shining,

Asch att det blev inställt! Hoppas vädret är bättre på torsdag. Förstår att du längtar efter din vän.

Hoppas att din dag blir fin i allafall. Kramar❤

nouw.com/shining
mynameisjossan
mynameisjossan,

Du är så genuint gullig mot mig, att jag blir rörd 😊

nouw.com/mynameisjossan
Ingajohansson
Ingajohansson,
mynameisjossan
mynameisjossan,

Härligt att höra 🥰

nouw.com/mynameisjossan
VeraLynn
VeraLynn,

Der var jo dumt at været skulle sette en stopper for turen deres, men får håper det blir bedre til torsdagen. Her i Oslo ser det ut til at vi kan håpe på å se sola den dagen. Jeg forstår deg så godt at du lengter etter å møte bestisen din, men så håper vi at dere kan møtes å fin dag til torsdag 😊

nouw.com/veralynn
mynameisjossan
mynameisjossan,

Jag håller alla tummar och hoppas på att torsdag blir bättre med tanke på vädret. Vi hade bestämt att inte träffas idag, men senar kom ju solen till oss vilket var himla trevligt ändå. Tog då en promenad med min pappa istället, eftersom han jobbar hemifrån denna vecka ♥ Det är skönt med solen som värmer och lyser upp en annars så grå vardag denna tid på året

nouw.com/mynameisjossan