Inte setts sedan i september

Hallå därute i den berömda holken.

Idag är det slaskigt och blött ute, inte alls läge för en promenad med min bästa vän som vi planerat och sedan sätta oss för att äta smörgås och mysa utomhus tillsammans. Det är blötsnö och regn eller vad det är, vi ställer in idag i alla fall och siktar på torsdag istället. Hoppas det är bättre väder då. Såg ju lovande ut idag också, om man kollade väderleken för någon dag sedan. Synd det inte blev som tänkt.

Får ta nya tag på torsdag istället och hoppas att vädret tillåter då.

Jag och min bästa vän har inte setts sedan i september, på grund av att hon är i riskgrupp och att det är pandemi världen över. Bara att sikta på torsdag istället och hoppas på finare väder, så det är trevligare att umgås.

Igår satt jag bara och pysslade i Photoshop. Jag hade inte så jättemycket för mig under kvällen, så det blev att sitta där några timmar. Jag gjorde bland annat den där. Det som tog längst tid var att göra den där bilden med mig i, även om jag haft mallen klar ett tag. Inte så kul att behöva göra om mallen varje gång, det är då bra att den finns färdig. Den här bilden ovan är inte det mest avancerade jag någonsin gjort i Photoshop, men det är alltid något.

Jag vet inte om jag kommer att använda bilden som ett visitkort eller vad jag kommer att göra, tills vidare få den bara vara sådär. Jag kommer inte att använda den till någonting särskilt just nu i alla fall.

Hoppas att du får en superfin dag med det du tar dig för idag.

Gillar

Kommentarer

Blackout
Blackout,

Asch att det blev inställt! Hoppas vädret är bättre på torsdag. Förstår att du längtar efter din vän.

Hoppas att din dag blir fin i allafall. Kramar❤

nouw.com/blackout