Inte meningen att vara elak

Hallå där ute i den berömda holken. Jag fick idag en fråga från en person som undrar

Jag skrev att jag gör inte headers åt andra. Jag vet att jag kommer att lägga ner en massa jobb på att fixa en header som jag tycker är snygg och så kommer personen inte att använda den eller byta ut den efter bara någon vecka eller några dagar. Jag har sett att personen ofta byter headers i sin blogg.

Inte för att jag vill vara taskig på något vis, men det tar mig flera timmar att göra en bra header i Photoshop och så vet jag inte ens om personen i fråga gilla den.

Jag kan göra headers åt folk jag själv vill göra åt, eftersom det då inte är någonting som personen i fråga har beställt eller frågat mig om jag kan göra. Jag kan på rak arm och helt ärligt säga att jag gör inte headers på beställning. Det blir för jobbigt för mig med min diagnos och det tar alldeles för mycket energi av mig. Jag har förr tagit några beställningar på headers och hjälpt folk med saker i Photoshop. Jag mådde dåligt efteråt eftersom jag tog ut mig så pass mycket att jag därefter behövde vila och återhämta mig någon dag efteråt. Det är inte alls värt allt jobb jag lägger ner på att göra saker i Photoshop, som headers i detta fall åt andra. Det gör att jag blir för trött och slut.

Vill ni ha en header till er blogg, så får ni göra en själv eller fråga någon annan. Jag menar inte att vara taskig. Jag vill ju också må bra och inte stressa ihjäl mig för att göra någon annan glad.

Jag har gjort headers åt min kompis Cattis några gånger, men det är för att jag själv vill och att vi är vänner i verkliga livet. Det tycker jag är en helt annan sak.

Det här kallar jag inte att vara dum eller utesluta någon på något vis eller ens vara taskig. Jag bestämmer själv och att göra headers åt andra är ingenting jag mår bra av att göra. Jag gör bara headers och andra saker till folk jag känner i verkliga livet. Det är bäst så.

Tänkte bara att jag skulle förklara mig, så att det inte uppstår några missuppfattningar eller liknande Jag vill inte bara lämna frågan besvarad med så lite text som jag gjorde. Tänkte att det är bättre att jag svarar utförligare här.

  • Tankar
  • 0 visningar

Gillar

Kommentarer

tigerslife98
tigerslife98,

Tagga mig gärna plus fin header du har

nouw.com/tigerslife98
mynameisjossan
mynameisjossan,

Kul att du gillar min header. Bilden på blommorna har jag fotat själv

nouw.com/mynameisjossan
tigerslife98
tigerslife98,

𝓞𝓴𝓮𝓰, 𝓽𝓪𝓰𝓰𝓪 𝓶𝓲𝓰?

nouw.com/tigerslife98
mynameisjossan
mynameisjossan,

Det hjälper inte att du skriver med fet stil. Svarade jag inte första gången, så gör jag det troligen inte en andra gång heller. Varför skulle jag tagga dig?

nouw.com/mynameisjossan
tigerslife98
tigerslife98,

F̆̈ꪮ̈𝘳 d̆̈ĕ̈t̆̈ v̑̈ȃ̈ȓ̈ j̆̈ă̈ğ̈ s̆̈ŏ̈m̆̈ f̆̈r̆̈ꪖ̊g̑̈ꪖ ꪑꫀꪀ ᠻꪮ̈𝘳𝘴𝓽ꪖ̊𝘳 d̆̈ĭ̈ğ̈

nouw.com/tigerslife98
mynameisjossan
mynameisjossan,

För det behöver jag inte tagga dig. Den där frågan får vara anonym här i inlägget ♥

nouw.com/mynameisjossan
Blackout
Blackout,

Klart att du inte ska göra saker på beställning. Det hoppas jag verkligen att andra inte utnyttjar hos dig. Det är du som ska orka och må bra i ditt liv och allt ska vara ömsesidigt. Kram och hoppas att du har en fin dag❤🥰

nouw.com/blackout
mynameisjossan
mynameisjossan,

Du har helt rätt tänk. Det är ju jag i första hand som ska må bra. Kram 🙂❤

nouw.com/mynameisjossan