Instruktör till gruppträning sökes

Gympa/Träning

Denna kväll har jag varit på ett pass med medelgympa på Böle Skola. Det var riktigt skönt, men jag kände där mitt i passet eller vad det var att jag blev så yr och kände mig sådär att jag fick ont i pannan och har det fortfarande. Kan det ha att göra med att jag brukar sitta vid datorn, mobilen, surfplattan och TV:n hela dagarna nästan, både måndag och tisdag? Jag gör ju ingenting annat, går från den ena till den andra liksom.

Medelgympa är väldigt kul. Man får köra på i sin egen takt och göra det man känner att man själv klara av, annars får man göra någonting annat.

Vad är medelgympa?

Medelintensivt gympapass med extra knorr. Vi tränar kondition, styrka, rörlighet och enklare koordination innan vi varvar ner, stretchar och avslutar med en kort avslappning. Musiken lägger grunden och rörelseglädje är ledstjärnan.

Vill du träna med Korpen och bor i närheten av Timrå eller i Timrå. Spana in hemsidan här.

Brinner du för träning och hälsa, är en duktig ledare och så vidare. Då är det här någonting för just dig. Nu söker Korpen i Timrå dig som skulle vilja vara gruppinstruktör eller någon du känner som skulle passa.

Är du intresserad eller vet någon som skulle passa, tveka då inte att höra av dig per mail till info@korpen-timra.se eller hemsidan här.

Bilden är lånad på korpentimras instagram.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

YouTube