Inget ont om...

Hallå där ute i den berömda holken. Inte för att jag på något vis tycker att våren är en dålig årstid, absolut inte. Ingenting ont om våren, men den kommer med dåligheter för oss allergiker. Jag fick nyss ta en allergitablett, eftersom jag både är tjock i halsen och tjock i näsan. Har svårt att kunna andas över lag. Så skönt att det finns allergitabletter att kunna ta vid behov.

Får en känsla av att jag kommer att behöva ta allergitablett varje dag ett tag framöver och då menar jag även i sommar. Hur sjukt är inte det?

Jag ska inte klaga, det finns alltid någon som har det mycket värre än mig med något annat än allergi. Det är nog så jobbigt att behöva ha allergi ändå.

Apropå sömnen inatt, så har jag inte sovit särskilt bra. Jag har drömt en massa konstigt, vilket jag gör när jag blir trött och slut. Jag ska ta det lugnt hela dagen och bara vila upp mig, göra det jag känner är lugnt och skönt och inte utsätta hjärnan för så mycket olika intryck.

Det är så här att när jag är trött och slut och hjärnan är kaos, då drömmer jag hur mycket konstigt som helst. Det resulterar i att jag inte får min djupsömn, som jag så väl behöver. Då vaknar jag upp under natten och känner hur trött jag verkligen är och så har jag svårt att slappna av och sova vidare, så hårt och djupt som jag vill och behöver. Aspergers syndrom är min diagnos, om det nu spelar in i detta? Jag vet inte. Det kan ju också vara folk utan diagnos som har det likadant som mig med sömnen när man är trött och slut.

Inget ont om våren och den kommande sommaren, men allergi är inte alls kul.

Bilden är fotad i närheten av Smacken, vid någonting som heter Lövudden igår.

Gillar

Kommentarer

agnesmathilda
agnesmathilda,

Känner igen det där med allergin! ❤️ Så jobbigt... Jag har aldrig reagerat på pollen innan, men började förra året, så dålig tajming med corona... ❤️ Kram

nouw.com/agnesmathilda
mynameisjossan
mynameisjossan,

Jag har varit allergisk så länge jag kan minnas. Jag har min mormor som dog i ett astmaanfall, en moster som är allergisk mot väldigt mycket, en mamma som är allergisk, en syster som är allergisk och så jag.


Ja, det var dålig timing med corona för din del. Tur att det var allergi och inte Corona ändå 😊

nouw.com/mynameisjossan
VeraLynn
VeraLynn,

Kjenner meg igjen når det gjelder allergien. Nå bruker jeg ikke tabletter, men nesespray og øyendråper når det blir for ille. Det har det allerede blitt, så jeg sprayer i vei. Mange har visst store plager allerede. Usj, så kjedelig at du ikke har sovet godt i natt heller. Krysser fingrene for at det blir bedre nå til natten 😊

nouw.com/veralynn
mynameisjossan
mynameisjossan,

Det är väldigt många mer som har allergi nu för tiden, än vad det var förr. Så skönt att du inte behöver ta några allergitabletter. Jag äter för det mesta receptfria allergitabletter, som man köper på apoteket. Jag hoppas också att jag får bättre sömn inatt och jag tror att jag får det eftersom jag har tagit det lugnt hela dagen❤

nouw.com/mynameisjossan
tigerslife98
tigerslife98,
mynameisjossan
mynameisjossan,

Tack så jättemycket 😊😊

nouw.com/mynameisjossan
tigerslife98
tigerslife98,

Kostar om jag vill ha headers?

nouw.com/tigerslife98
mynameisjossan
mynameisjossan,

Jag gör inte headers åt andra. Sorry

nouw.com/mynameisjossan
tigerslife98
tigerslife98,
happyM
happyM,

Åh har hört att det är många som har problem med allergier nu tyvärr, så himla jobbigt ❤️ Kram

nouw.com/happym
mynameisjossan
mynameisjossan,

Tyvärr har jag både en moster med allergi året om, min mamma med allergi och min syster med allergi

nouw.com/mynameisjossan