Ingenting att rekommendera

Hallå där ute i den berömda holken. Hoppas att läget är fint med dig, vilket det är med mig.

Jag har som säkert många av er vet en Nintendo Switch Oled, som jag tycker är kul att spela på osv.

Jag hade aldrig provat ett Switch innan, ändå kände jag att jag ville skaffa ett. Sagt och gjort, hade heller inte känt på de där Joy-Cons. Varken med eller utan greppet som följde med. Jag funderade ändå på att skaffa en HoriPad till den. Det blev en direkt jag skaffade. Den handkontrollen är smidig, lätt och känns helt rätt för mig på alla vis. Det som är ett minus, det är att den saknar vibration.

Jag tycker att det är en helt annan spelkänsla att känna hur det vibrerar när man spelar. Det känns annars som rena rama 90-talet eller kanske 80-talet med för den delen. När jag växte upp, så fanns det minsann ingen vibration i handkontrollerna. Nu känns det som standard nästan och någonting varje konsoll har, men att man kan stänga av om man inte vill använda vibration.

Med den HoriPad jag har, så finns det ingen vibration. Det ska vara lätt och smidigt, men att strida mot någon i ett spel eller göra annat i ett spel där det krävs vibration är ett stort NEJ.

Jag kan verkligen inte rekommendera denna handkontroll jag har på grund av att den saknar vibration. Till och med mitt PlayStation 2 och mitt Nintendo Wii har vibration för tusan. Det känns helt klart som en sämre spelupplevelse utan.

Är du inte ute efter vibration, så lär nog den där handkontrollen duga åt dig. Finns även med Yoshi och Peach.

Där jag köpte min fanns det bara Mario.

Hoppas att du får en god natts sömn. Sov så gott, så hörs vi snart igen.

Gillar