Ingen uppdatering igår

Hallå där ute. Igår var det tydligen en sådan dag, då jag bara behövde sova typ hela dagen. På kvällen mot nyårsdagen lade jag mig klockan 01:41 och sov fram till 11-tiden. Efter det var jag så trött hela dagen, fast jag bara firat med mamma och pappa. Vi gjorde ingenting särskilt alls den dagen, mer än att jag var till min morfar och hälsade på. Ja, inte mer än det för min del då. Sedan var jag bara hemma hos mina föräldrar och tog det lugnt, men lite god mat, efterrätt och hemmagjord hummersoppa till förrätt.

Jag vet inte varför jag var så himla trött efter det, men det är ju en annan sak.

Tänkte bara säga förlåt för att jag inte bloggade någonting igår, som jag lovat er att göra. Det var helt enkelt inte någonting jag kände att jag hade ork till och då ville jag ta det lugnt istället för att blogga, bara för bloggandets skull om man så säger.

Jag fick sjunga karaoke för mig själv på Nintendo Wii som jag har ståendes hos mina föräldrar i ett rum där den finns en TV som man i dagens läge inte kan få in några vanliga kanaler på, eftersom det inte går att få in det digitala utbudet av kanaler på den. Det var ju den TV som jag spelade sönder högtalarna på när jag sjöng karaoke en gång, så nu knastrar det när man använder dessa högtalare med volymen på 30 ungefär. Denna TV har jag skrivit om här förr och ja, så var det med det. Den är typ över 13 år gammal eller så den TV där jag har mitt Wii. Hemma hos mig har jag inte plats med det och kan då inte röra mig för att dansa eller så med min TV och detta spel inkopplat.

Annars så sov jag nästan hela dagen igår. Ja, i omgångar då. Jag var så himla trött att jag släkte för natten ca 23:48, vilket inte är likt mig. Jag brukar annars släcka efter 00:30 eller liknande, inte varje natt dock.

Det var inte alls särskilt livat eller mycket festande hos mina föräldrar på nyårsafton, men ändå var jag så himla trött på nyårsdagen av någon konstig anledning. Jaja, bäst att lyssna på kroppen och sova när man känner att man behöver. Ingen idé att hålla ut och vara vaken bara för att man bestämt sig för att vara vaken. Jag har inte tänkt så förr, men nu ska jag ta mig tusan lära mig att tänka så, för mitt eget bästa också för den delen.

Det var bara jag och mina föräldrar som var tillsammans på nyårsaftonskvällen, men jag hade ju som sagt varit hos min morfar och hans sambo på nyårsaftonsdagen/eftermiddagen. Lite av det kanske också satt i och gjorde mig trött, Sedan var det ju det här med att jag haft svårt att somna flera kvällar också och somnade då vid efter 3-tiden. Vem vet

#bestofnouw #nouw_blogger #nyttinlägg #nyttinläggpåbloggen #nyttblogginlägg #personligblogg #personligt #personligblog #personligblogg #personligblogger #personligbloggare #bloggplatform #bloggtopplistan #blogg #inlägget #blogginlägg #ettbrablogginlägg #bloggareisverige #bloggare #cool #coolt #jaghardetganskabra #jagärdenbästa #sova #trött #trötthet #tröttfis #trötttröttaretröttast #välkommen2021

  • Tankar
  • 49 visningar

Gillar

Kommentarer