Ingen träning för mig

Hallå där ute i den berömda holken. Hoppas att läget är fint med dig, vilket det är med mig på ett vis och på ett annat inte. Det är inget allvarligt eller så, bara det att jag är lite vad man kallar det förkyld eller vad jag ska säga.

Jag vaknade i morse med ont i halsen eller om det var i natt också? Jag minns inte, tror inte direkt jag kollade klockan. I vilket fall som helst, så har det inte gått över.

Till att börja med trodde jag att jag var allergisk, eftersom det är den tiden på året med pollen och så vidare. Som det är nu har vi massor med snö i min del av landet, men ändå. Jag tog allergitablett, men det blev inte bättre av det.

Jag har ständigt haft en klump i halsen hela dagen och kraxat upp slem då och då, vet inte om det är förkylning eller inte. Jag har även snutit mig någonting, men tack och lov inte hela dagen som väl är. Just nu har jag fortsatt den där klumpen i halsen.

Det blev ingen träning för mig ikväll med Korpen. Även om alla restriktioner gällande pandemin är borta, så är det ändå pandemi eller fortfarande kanske man ska säga. Därför tog jag beslutet i samråd med mina föräldrar att ställa in kvällens träningspass och se om jag kan gå på vattengympan imorgon. Får hoppas på att det går, annars får jag väl vara hemma igen och inte göra annat än att vara inom hemmets fyra väggar. Inga problem, men det blir lite tråkigt när man sett fram emot träningen så mycket. Ingenting att göra någonting åt, det är bara att ta det som det kommer egentligen.

Det jag ville med detta inlägg, var mest att ge information om hur läget varit och hur det blivit med min träning ikväll. Inte för att du kanske undrar, utan för att jag vill ge dig information i alla fall.

Nu tänker jag lägga mig i min säng med mitt Nintendo Switch OLED och spela lite Kirby and the forgotten land. Det har jag även gjort förut idag, men känner att jag inte blev klar med det.

Gillar