Ingen promenad idag

Hallå där ute i den berömda holken. Hoppas att läget är fint med dig, eftersom det är fint med mig.

Vad har du gjort hittills idag? Jag har verkligen inte gjort så jättemycket, om jag ska vara ärlig. Jag har sovit en sväng efter frukost och sedan jag har bara tagit det lugnt. Spelat lite spel i min surfplatta, men bortsätt från det så håller jag på att måla en bild på min kära morfar i min surfplatta. Jag känner inte att det är någon brådska för mig att den bilden blir färdig, men jag känner samtidigt att jag tycker det är kul att hålla på. Jag kommer inte att dela bilden här när den är färdig, eftersom min morfar inte vill figurera på internet. Jag vet att han finns på internet i en lokaltidning, men inte mer än så. Jag får respektera honom och låta bli att visa bilden helt enkelt.

Det jag inte förstår är hur det kan stå att jag varit inloggad här på sistone. 2019 är inte sistone, det är längesedan. Juli 2020 är inte heller sistone, men men det får vara som det är. Jag kan inte göra någonting åt det eller ändra någonting.

Ta hand om dig, så hörs vi kanske senare igen

Gillar

Kommentarer

Shining
Shining,

Mysigt att måla.🥰

nouw.com/shining
Eva i Dalarna
,

Idag har jag varit och handlat åt mina 80åriga föräldrar, de törs sig inte ut pga coviden. Sen har jag ätit lunch med min son innan han åkte till sitt jobb. Och nu ska jag se handboll på tv, Sverige mot Frankrike, innan jag åker till mitt nattjobb.

Ha en trevlig helg!

mynameisjossan
mynameisjossan,

Att dina föräldrar inte vågar gå ut till affären är förståeligt i detta. Snällt att du kan hjälpa till. Vad mysigt att umgås med din son också. Är det han som har Aspergers Syndrom? Hoppas att du får en trevlig jobbnatt. Kram ❤

nouw.com/mynameisjossan