Ingen mer träning

Hallå där ute i holken. Hur är läget med er? Hoppas att allt är bra, eftersom det är bra med mig. På grund av pandemin som ökar, så slutar Korpen i Timrå att ha träningspass så här tidigt i november, eftersom de annars brukar sluta i december. Det enda träningspass som kommer fortsätta som vanligt är passet med Ann-Kristin som brukar hålla till i Elljusspåret bakom NHC Arena, där Timrå IK brukar spela sina hemmamatcher bland annat. Passet med Ann-Kristin är gång med eller utan stavar runt elljusspåret.

Jag känner sorg över att pandemin är här igen, att ingen vet hur det kommer att bli och så vidare. Jag vet inte riktigt, men jag känner mig deppig bara tanken på pandemin.

Det är skönt att någon tog beslut åt mig att inte träna någonting framöver. Jag kände skuld över att inte träna ikväll, men nu när restriktionerna är sådana och allt stängts ner, så är det ändå ingen träning för någon.

Jag tycker synd om de som är äldre som kanske inte har sociala medier eller något annat vis att få reda på att träningen är inställd resten av terminen. Snopet om de fortsätter gå till de ställen där de tänkt träna och ingen är där eller så. På badhuset/simhallen finns det nog någon ändå som säger till att det inte kommer bli någon träning. Jag tänker mer på de ställen där det inte är folk vanligtvis under kvällen, utan bara är där när det är träning så att säga. Tänkte som i gympasalar på skolor liksom. Hur ska de personerna då få reda på någonting och slippa ta sig till träningslokalen i onödan som det ju blir i detta fall.

Är du sugen på Ann-Kristins pass "Gång med eller utan stavar", så är det torsdagar klockan 10:00 på förmiddagen i elljusspåret bakom NHC Arena i Timrå.

Gillar

Kommentarer

Eva i Dalarna
,

På min ort skriver kommunen på sin hemsida om stängda lokaler etc och de går även ut i tidningarna med det. Det gör säkert kommunen på din ort också...

mynameisjossan
mynameisjossan,

Man får hoppas att så görs 😊

nouw.com/mynameisjossan