Ingen lust

Hallå där ute i den berömda holken. Hoppas att läget är fint med dig, vilket det på det stora hela är med mig. Det är väl bara en stor sorg över hela mig på något konstigt vis. Jag kan inte förklara, inte tänka och vill heller inte grubbla över varför jag känner sorg. Det vet jag inte ens själv.

Försöker tänka positivt och låta alla som tycker saker försvinna i mitt inre.

Det är ingenting farligt eller så som jag tänker på, men ändå gör det mig upprörd och nedstämd.

Jag känner idag ingen lust att blogga, så detta inlägg blir någon sorts mellanmjölk eller likande. Jag kan ändå berätta en sak.

Precis när att jag sagt till en nära person att jag vill köpa en sak till mitt Nintendo Switch OLED och fått klartecken från mina föräldrar som har hand om min ekonomi att jag får köpa, då kommer den här personen med sin syn på det. Okej, det är en Ring Fit jag vill köpa, för att kunna göra likande övningar som vi gör på medelgympan jag går på regelbundet. Jag vill alltså de dagar jag inte tränar med Korpen träna med detta spel. Det heter väl Ring Fit Adventure, för att vara korrekt.

Enligt Nintendo.se är Ring Fit Adventure ett roligt äventyr där du slåss mot fiender, utforskar en värld och samtidigt kommer i form! Utmaningarna i spelet gör att du utför fitnessliknande övningar med tillbehören Ring-Con och Leg Strap som känner av dina rörelser.

Jag sa då till personen att man går ner i vikt av att spela det varje dag. Jag läste att en person gått ner i vikt av att spela detta 1h varje dag i en månad. Då sa personen att man kan gå ner i vikt av att ta promenader varje dag en hel månad. Det tycktes ju minsann inte att jag bör köpa ett sådant spel. Det är ingenting för mig.

De där orden från personen har gnagt i mig sedan personen vräkte ur sig det till mig. Jag börjar känna det som att jag kanske bör tänka om, ifall det där verikigen är någonting för mig.

Här under får du klarhet i hur spelet är, om du inte redan vet.

Personen frågade om det inte räcker för mig med träningen med Korpen. Jag visste inte vad jag skulle svara eller inte svara på det.

Jag minns inte om det var personen eller någon annan som sagt att man blir inte lycklig av mycket saker.

Jag har börjat tänka om och inser att jag kanske inte behöver den där Ring Fit Adventure, utan kan ta promenader istället. Den där Ring Fit kommer jag, om jag nu köper någon använda för att få bättre rörlighet, kondition osv. Inte i första hand gå ner i vikt om du förstår.

Som det känns nu är det där köpet långt borta, även om jag har pengar kvar som jag fick från Kommunen före jul att kunna köpa detta spel med. Menar inte att jag fick pengar för att köpa detta spel, menar att jag fick extra pengar bara, eftersom kommunen ansökte om stadsbidrag eller om det heter statsbidrag och då vill jag lägga en del av pengarna på detta spel. Det känns som om alla utom min närmsta familj är emot mig i detta. I alla fall den här personen, som förr inte varit såhär elak, har nu blivit så himla mer elak, typ bitter på senaste tiden.

Jag känner inte att det är något roligt detta, oftast gnälls det eller så får personen ett annat tonläge på rösten och brukar oftast med den rösten gnälla fram "Jag vet inte" och orkar liksom heller inte ta reda på det, vad det än gäller.

Hoppas att du får en fortsatt fin lördag med allt du tar dig för. Ta hand om dig, så hörs vi snart igen.

Gillar