Ingen lust

Hallå där ute i den berömda holken. Hoppas att läget är fint med dig denna fredagskväll. Här är det bara fint, om jag säger så.

Jag förstår dessvärre inte var lusten för att skriva har tagit vägen för mig. Jag som förr älskade att skriva påhittade berättelser för mig själv och annat roligt, så som dikter och lite så. Det har liksom försvunnit helt och hållet, jag vet inte var lusten eller glädjen för att skriva sådant har tagit vägen.

Det skulle vara kul om lusten kommer tillbaka för att skriva, eftersom det är någonting jag tycker mycket om att göra eller har gjort i alla fall. Om lusten för det har försvunnit, så må det vara så.

Jag brukar läsa igenom gamla saker jag skrivit på datorn och förundras över hur jag kunde i mitt tycke skriva så bra som jag gjorde då och ha sådan otrolig fantasi som jag också känner att jag har när jag läser igenom. Nu för tiden känns det inte som om jag har någon direkt varken lust eller fantasi, även om jag tycker det är kul att skriva och fantisera fortfarande.

Varför försvinner lusten till att skriva och hur får man den tillbaka, för att kunna återgå till någonting man förr tycker var riktigt kul? I mitt fall att skriva och fantisera.

Hoppas att du får en fortsatt fin kväll och en god natts sömn. Ta hand om dig, så hörs vi snart igen

Gillar