Ingen djupsömn

Lite väl sent med ett inlägg nu tycker jag, men det är inte mycket som hänt idag. Inatt när jag var sådär övertrött eller vad det var, så att jag var tvungen att läsa bok innan jag släkte för natten, så somnade jag och drömde konstigt.

Jag vet inte riktigt vad jag drömt, men någon djupsömn fick jag dock inte. Har drömt konstigt var och varannan natt nu på senaste, det är då jag vaknar upp helt trött och slut i hjärnan.

Att ligga med mobilen någon halvtimma eller så, för att vakna upp är gött då. Sedan käka frukost, framför Youtube och lägga mig för att sova någon timma till efter det. Är man trött och slut så är man, sliten med för den delen.

På bilden bäddar min systerdotter på 1 år och 5 månader ner min gamla Pippi Långstrump-docka som är lite över 30 år gammal i min dockvagn jag hade då jag var liten. Även den är över 30 år gammal.

Tacka vet jag djupsömn på alla plan, Får man inte det, så vad kan man göra? Nej, det är klart man kan inte göra så mycket åt det, vilket är synd.

Hoppas att du sovit gott inatt och vaknat upp utvilad.

  • 82 visningar

Gillar

Kommentarer

Blackout
Blackout,
Hoppas att du får sova bättre denna natt. Stress både fysiskt och psykiskt gör ju allting mycket värre med sömne och den viktiga djupsömen.
Kram❤
nouw.com/blackout
mynameisjossan
mynameisjossan,
Tack så jättemycket för snälla ord. Ja, det är ju så att man inte bör ligga med mobilen innan läggdags det sista man gör. Jag är en sådan som gärna surfar runt på instagram det sista jag gör innan jag lägger mig eller kollar på annat i mobilen. Då får ju inte hjärnann en chans att ens vila någonting och det är väl då man drömmer konstigt eller på grund av att hjärnan aldrig får vila
nouw.com/mynameisjossan
Kommentaren har postats och kommer visas när den godkänts.