Ingen bästa vän idag

Hallå därute i den berömda holken. Idag är läget bara fint med mig. Det känns så i alla fall, vilket är himla härligt.

Idag var det tänkt att jag skulle träffa min bästa vän, men blev inte så eftersom vädret inte tillät det liksom. Det var himla dåligt väder där ett tag på förmiddagen, med tanke på att vi skulle gå iväg en sväng och äta medhavda smörgåsar och te som hon skulle ta med.

Pappa och jag bestämde då att vi skulle gå en promenad tillsammans, eftersom han jobbar hemifrån denna vecka. Sagt och gjort. När var ute på promenaden så ringer min bästa vän och frågar vad jag gör och jag säger som det är, att jag är ute och går en promenad med pappa. Vädret hade blivit mycket bättre då med sol och det hade spruckit upp. Hon tänkte fråga om vi ändå skulle ses, om jag inte hade någonting för mig. Jag trodde då det var bestämt att vi skulle ses torsdag som vi sade förut under morgonen och därför gick jag med pappa istället. Vi bestämde då att vi fortsätter sikta på torsdag som vi redan innan bestämt, så jag kunde fortsätta promenaden med pappa.

Det började spricka upp där ute när pappa och jag gick en promenad tillsammans, eftersom jag och min vän skulle vänta tills torsdag istället.

Vivstavarvs kapell, tillhörande Svenska kyrkan. Förr var det ett spruthus, vilket var gångna tiders motsvarighet till en brandstation.

Sedan har dagen gått och jag har gjort en massa annat kul idag, när det inte blev någon promenad min vän. Det kommer fler tillfällen.

Det blev i alla fall rätt bra med steg och jag är nöjd i alla fall.

Gillar

Kommentarer

Shining
Shining,

Bra promenad. Vackert kapell. Så skönt att din dag varit bra.

Hoppas att vänträffen blir av på torsdag. Att vädret är snällt mot er. Kram🥰

nouw.com/shining
mynameisjossan
mynameisjossan,

Jag hoppas också att vädret är snällt så att jag kan få träffa min vän som jag inte har sett sedan i september. Hoppas att du också haft en bra dag idag🥰🥰

nouw.com/mynameisjossan