Inbrott på jobbet

Idag när jag kom till jobbet, så var det några snubbar (vaktmästare) som höll på att sätta upp nya lister till dörrarna överallt. Det som hänt, det var att det varit inbrott igår kväll eller natten mot idag. Jag vet inte hur de kommit in eller någonting. Det är ju dörrar till trapphuset som är låst och även hissarna är låsta en viss tid. Ingångarna av centrumhuset stängs ju också en viss tid, både mot torget och stora entrén.

Vad jag hörde, så var det ingenting som var stulet. Inte ens datorerna som stod framme. Surfplattorna (iPads) låses ju in, så de har de inte heller kommit åt att sno.

Det blev extra jobb för de som fick sätta upp nya lister hela dagen. Jag tycker det är mycket jobb för ett inbrott, där ingenting är snott. De hade väl hoppats på någonting av värde, så som pengar eller de iPads som finns? Jag har ingen aning och inte tänker jag rota vidare i det där. Nya lister är på plats överallt och det är ju bra i sig, med tanke på omständigheterna. De där snubbarna som satte upp nya lister kunde ha gjort något annat och sluppit detta moment, om det inte varit för folk som inte kan låta saker och ting vara ifred.

Jag blir så arg, att jag kokar av ilska. Låt bli att bryta er in och ställ till med djävulskap. Håll er till annat istället tycker jag. Är man riktig i huvudet eller inte haft en trasig barndom, då skulle man aldrig få för sig att göra något sådant som inbrott tror jag.

  • Annat
  • 76 visningar

Gillar

Kommentarer