Identity Thief - Filmrecension

Den här filmen har jag sett några gånger, men aldrig givit en recension till er om vad jag verkligen tycker om den. Ja, inte vad jag mins i alla fall.

Jag kan verkligen säga att filmen är båda rolig, bra och lättsam att ta till sig. Ja, om man vill se en lättsam film med humor. Jag har svårt att skratta till filmer och gör det sällan, men ändå kan jag tycka att filmer är bra och har det där lilla extra ändå.

I den här filmen får man följa med en man som fått sin identitet stulen i jakten på att hitta förövaren och kunna ta tillbaka den. Det blir en lång resa och när han hittar kvinnan som stulit hans identitet, så händer en massa roliga, knäppa och knasiga saker.

Här är jag riktigt glad över att det är en mullig kvinna som har huvudrollen, istället för en smal tjej. Det är oftast alltid smala tjejer som får huvudroller, men inte här. Det är jag så tacksam och glad över. Bara det ger filmen ett plus i kanten.

Handling: Obegränsade medel har tillåtit Diana att leva livet i utkanten av Miami, där shoppingdrottningen köper allt som kommer i hennes väg. Det finns bara ett problem: ID-kortet hon använder för att finansiera sitt shoppingberoende bär namnet Sandy Bigelow Patterson, en revisor som bor på andra sidan USA.

Med endast en vecka på sig att jaga rätt på bedragaren innan hans värld faller samman, reser den verklige Sandy Bigelow Patterson söderut för att konfrontera kvinnan med frikort till hela hans liv. Medan han försöker att muta, lirka och lura henne 3 000 mil till Denver, upptäcker han snart hur svårt det är att få sitt namn tillbaka.

Han som jobbar i receptionen i den här scenen, det är han som är tillsammans med henne på verkliga livet. Det har min syster berättat. Hon vet en hel del om kändisar och kändisskap.

  • Filmtips
  • 123 visningar

Gillar

Kommentarer