Idag ska jag

Hallå där ute. Idag ska jag hälsa på mitt jobb igen. Har ju inte varit där sedan mitten av mars, på grund av pandemin (Covid-19) och idag ska jag bara hälsa på där igen, för att se hur det är och träffa några av mina kollegor igen eller vad man säger.

Senast jag var till mitt jobb, såg jag ut såhär. Jag hade nyfärgat hår och såg väldigt cool ut eller i alla fall kändes det så. Inte för att jag kanske var coolare än någon annan, men det är en annan sak. Det där fotot togs kanske i mars, om jag minns rätt.

Jag vet att det kommer gå bra idag och att jag kommer tycka att det känns som vanligt att komma tillbaka. Nja, som vanligt kan det inte kännas eftersom jag inte hann vara på det nya stället så länge, innan pandemin utbröt världen över.

Jag ska vara där till klockan 13:00 ungefär.

Jag har ju samma jobbarkompisar som förut, men undrar bara vilka som är där idag. Ja, det återstår att se om det är några gamla bekanta eller om jag är helt själv med hon som är personal i min grupp? Vem vet.

Gillar

Kommentarer

Blackout
Blackout,
Skönt ändå med rutiner igen. Hoppas att dagen gått bra.
Coolt ja. Jättefin färg på dig
nouw.com/blackout
mynameisjossan
mynameisjossan,
Hej. Ja, det är skönt med rutiner igen. Alla människor behöver ha rutiner, för att må bra och inte fastna i sådant de inte klarar av.
nouw.com/mynameisjossan