Idag ringde jag och pratade

Hallå därute i den berömda holken. Hoppas att läget är bra med dig, eftersom det är bra med mig.

Denna kväll har jag faktiskt ringt min nära anhöriga för att prata lite. Vi har inte haft kontakt sedan 2/2, då personen påstod att jag inte kan tänka själv. Det gjorde mig ledsen och fick mig till att inte höra av mig. Vi har annars haft kontakt 3 gånger om dagen med varandra.

Jag och den här personen har pratat med varandra i nästan 35 minuter om allt möjligt. Personen påstod att det bara var ett missförstånd alltihop och att den inte menade någonting med det den sa. Jag får inte ta det så allvarligt liksom. Det är inte lätt att inte ta det allvarligt när man känner att man blir sårad och mår dåligt. Jag grät ju en hel dag, promenerade i flera timmar och mådde inte bra på flera dagar.

Jag kan ibland göra en höna av en fjäder. Det sa ju mina föräldrar också att det inte varit så allvarligt, men jag kunde inte få in det och kan ännu inte. Det är skönt att jag och den här anhöriga kan snacka igen tillsammans, även om det inte kommer att bli likadant som förr med flera gånger om dagen och varje dag. Jag känner nog inte att jag kommer att kunna snacka med den här personen varje dag. Det kommer nog bli bättre hoppas jag. Även om det inte kommer att bli bättre på det stora hela heller. Det är mycket som hänt bakom kulisserna, som jag inte tar med i detta inlägg. Allt behöver inte läggas upp offentligt liksom.

Förr var jag mer offentlig och delade med mig av allt, men så är jag inte riktigt nu. Man behöver inte dela med sig av allt till alla hela tiden, inte ens om man har en blogg som jag.

  • Tankar
  • 28 visningar

Gillar

Kommentarer

Shining
Shining,

Vad skönt att det känns mer utrett. ❤

nouw.com/shining
mynameisjossan
mynameisjossan,

Mm 😃 Det är skönt

nouw.com/mynameisjossan
VeraLynn
VeraLynn,

Så flott at dere har fått snakket ut 😊

nouw.com/veralynn
mynameisjossan
mynameisjossan,

Det händer fortfarande saker bakom kulisserna, men det är ingenting allvarligt 🥰

nouw.com/mynameisjossan