Idag Ă€r det kramens dag đŸ€—

HallÄ dÀr ute i den berömda holken. Hoppas att lÀget Àr fint med dig, vilket det Àr med mig.

Idag Àr det Àntligen fredag. Vaknade och kÀnde mig snorig med hes i halsen. Efter att ha snutit mig, Àtit frukost osv sÄ försvann den kÀnslan helt och hÄllet. KÀnner mig inte alls förkyld, vilket Àr skönt tycker jag.

Ligger i sÀngen och spelar Nintendo Switch OLED, vilket Àr himla skönt. Det Àr ocksÄ skönt att kunna spela handhÄllet, istÀllet för att behöva anvÀnda TV varje gÄng som ett Xbox One, PlayStation 5 och liknande, dÀr det Àr standard att anvÀnda TV som bildskÀrm eller vad man sÀger.

Det Àr blÄsigt och kallt ute, vilket jag inser inte Àr skönt. Var faktiskt ute igÄr i storm och kyla. Inte alls bra för min tinnitus eftersom det blÄser rÀtt igenom de mössor jag har. Behöver införskaffa en rejÀl mössa med riktiga öronlappar, vilket skulle underlÀtta massor. FÄr vÀl skaffa en sÄdan som i alla fall en klasskompis i gymnasiet för sÄdÀr 100 Är sedan kallade för björnpuppa. Det Àr en sÄdan liknande jag menar.

Idag Àr det krames dag eller kramdagen som den ocksÄ kallas. Eftersom vi i dessa tider av pandemi inte ska hÄlla pÄ att kramas, sÄ fÄr du hÀr en virtuell kram av mig.

Dagen firades för första gĂ„ngen 1986 dĂ„ amerikanen Kevin Zaborney uppfann “National Hugging Day” eftersom han lagt mĂ€rke till att folk ofta verkar lite nedstĂ€mda mellan nyĂ„rsafton och Alla HjĂ€rtans Dag.

FrÄn början var det meningen att dagen skulle firas genom fysiska kramar, men idag Àr det mÄnga som vÀljer att uppmÀrksamma dagen digitalt genom att visa tillgivenhet pÄ olika sÀtt. Vissa skickar en virtuell kram med en emoji eller gif, andra passar pÄ att ringa sina nÀra och kÀra. LÀs mer hos Metro Mode hÀr.

Hoppas att du fÄr en fortsatt fin dag med allt du tar dig för. Ta hand om dig, sÄ hörs vi snart igen.

Gillar