Hyllingshelg för vårdpersonalen (insamling)

Hallå där ute i det blå. Igår kväll vid 20:00 sände Aftonbladet en livesänd gala eller vad det var med musik och underhållning. Galan hette "En kväll för vårdens hjältar". Jag såg den på mobilen, eftersom jag var hos mina föräldrar och allt annat var upptaget att strema på. Pappa använde sin dator där det finns högtalare och mamma såg på deras TV. Jag ville inte avbryta henne och låna TV:n även om mamma sa att jag kunde göra det.

Det var stiftelsen ”Let’s make love great again” som hade en insamlinsgala för Sveriges vårdpersonal med anledning av pandemin (Corona/Covid-19) som härjat och fortfarande härjar med en andra våg. Miss Li, Petra Marklund, Peg Parnevik, Mariette, Molly Hammar och Pernilla Andersson var några av de artister som uppträdde under kvällen på Aftonbladets livesändning

Innan vi fortsätter så vill jag bara påpeka att jag inte har något samarbete med stiftelsen "Let's make love great again" eller Aftonbladet. Jag såg av en slump att denna gala precis startat sin livesändning när jag gick in på Aftonbladet i mobilen för att läsa nyheter igår kväll.

Insamlingen håller på fram till april. Vill du inte skänka pengar nu, utan göra det längre fram så går det bra. Vill du inte alls skänka pengar, så behöver du inte göra det. Du gör det du känner att du vill och vad som är bäst för dig. Det är inget tvång.

Jag har själv bidragit med 150:- till detta. Jag kände att jag vill göra någonting för att stötta och hjälpa till. Vårdpersonalen behöver verkligen denna helg, som ett kvitto och ett bevis att vi uppskattar deras arbete under denna svåra tid.

Insamlingsmålet är 1.000.000kr och slutdatum är om 172 dagar.

För att kunna skänka pengar: SMS:a Love150 eller Love300 till 72456. Swisha valfritt belopp till 123 686 16 11.

Jag hörde i själva livesändningen att pengarna som blir över kommer att delas upp och skänkas till alla landets olika vårdcentraler/sjukhus så att personalen där kan göra något kul tillsammans.

Vad händer med dina pengar? Vårdpersonalen kommer få en hyllning. Den kommer ske den 29-30 maj 2021 i Hagaparken (Stockholm) dit hela landets vårdpersonal med respektive och barn är inbjudna för att kostnadsfritt ta del av ett stjärnspäckat program med artister samt övrig underhållning. Vårdpersonalen kommer även att bli bjudna på mat och dryck.

För att kunna genomföra detta på bästa möjliga sätt behöver vi allt stöd vi kan få och med denna exklusiva imsamligsgala som startskott hoppas vi att så många som möjligt vill bidra och ge vårdpersonalen den fantastiska helg som de förtjänar.

Skulle det vara så att det fortsätter vara förbud mot att träffas så många människor som hela landets sjukvårdpersonal på ett och samma ställe, så kommer det ett annat datum. Den här hyllningen kommer att bli av, om inte vid aktuellt datum, så vid ett senare tillfälle.

Hemsidan till stiftelsen ”Let’s make love great again” hittar du här.

Missade du livesändningen som var lite över 2 timmar och 20 minuter, så kan du se den i efterhand här.

Glöm inte att ta hand om dig, håll av stånd, tvätta händerna och kom ihåg att stanna hemma om du känner dig det minsta förkyld. Hosta och nys i armvecket. Handsprit hjälper tillfälligt, om du inte har tillgång till tvål och vatten.

Gillar

Kommentarer