Husdjurens hemliga liv 2 - Filmrecension

För ett tag sedan såg jag filmen "Husdjurens hemliga liv 2" och kan säga att den inte alls var vad jag förväntade mig. Man kan ju inte förvänta sig så mycket av en uppföljare heller. Vissa uppföljare brukar ju vara bra, medan vissa inte alls håller måttet. Detta var en sådan film vill jag tillägga.

För det första så tycker jag att det var lågt tempo, segt och över lag en film jag inte kan tänka mig att se igen. Mina föräldrar tycker också att den inte alls var lika bra som den förra. Jag håller med helt och hållet.

Jag har även en jobbarkompis som tycker tvärtom, att den här är bättre än den förra.

Det känns som att barn skulle kunna gilla filmen, eftersom de i många fall inte begär så mycket mer. Hade jag varit barn, då hade jag nog tyckt att filmen var bättre än den var.

För min del får filmen bra betyg på hur bra de fått till karaktärerna, men mer än så är det inte. Jag kommer inte att se den någon gång igen i framtiden, eftersom den inte var så bra. Jag kan slötitta på den i brist på annat, men inte mer än så.

Handling: Terriern Max försöker hantera några större livsförändringar. Hans ägare är nu gift och har ett litet barn, Liam. Max har ett så stort behov av att skydda pojken att han utvecklar ett nervöst tick. På en familjeresa till en gård möter Max och Duke hundintoleranta kor, fientliga rävar och en skrämmande kalkon, som bara framhäver Max ångest. Lyckligtvis får Max lite vägledning från veteranen Rooster som pushar Max att överge hans neuroser, finna sin inre alfahane och ge Liam lite mer frihet. Samtidigt försöker Gidget rädda Max favoritleksak från en kattfylld lägenhet med lite hjälp från hennes kattvän, Chloe, som har upptäckt glädjen med kattmynta.

Röster i original: Patton Oswalt, Kevin Hart, Harrison Ford, Eric Stonestreet, Jenny Slate, Tiffany Haddish, Lake Bell, Dana Cavery, Bobby Moyhihan, Hannibal Buress, Chris Renaud, Ellie Kemper, Peter Holmes, Henry Lynch, Nick Kroll, Sean Giambrone, Meredith Salenger, Michael Beattie, Kiely Renaud. Du hittar fler röster här.

Svenska röster: Erik Haag, Kodjo Akolor, Mikaela Ardai Jennefors, Fredde Granberg, Gladys Del Pilar Berg, Frej Lindqvist, Agathon Hylén Berglund, Maria Möller, Erik Johansson, Bengt Järnblad, Sofia Ledarp, Özz Nûjen, Gustaf Hammarsten, Kim Sulocki, Anton Olofson Raeder, Ayla Kabaca, Claes Grufman, Daniel Sjöberg, Jasmine Hansen, Jennifer Sherwood, Linus Rogsgård, Lycke Martin, Nicklas Berglund

Genre: Animering, familjefilm, komedi, äventyr Premiärdatum: 5 juni 2019 Längd: 1h 26 minuter Produktionsländer: Frankrike, Japan, USA Originaltitel: The Secret Life Of Pets 2

  • 52 visningar

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

YouTube