Hur loggar jag in?

Jag har använt och använder fortfarande en app som heter Autodesk Sketchbook och den appen tycker jag jättemycket om. Det gör ingenting att jag på min surfplatta till Android inte kan ladda ner nya penslar och sådant, som man kan till appen i datorn.

För mig känns det avkopplande att kunna använda appen osv. Det är så här att jag har, när jag hade appen på min förra surfplatta ett konto till appen. Jag har skrivit upp både användarnamn och lösenord och nu vet jag inte var man kan logga in i själva appen. Jag hittar det ingenstans där man loggar in. Jag kan faktiskt logga in på webben, men då hittar jag inte de målningar jag har sparat som jag har måla klart eller håller på att måla och inte är färdig med.

Jag har även mailat till de som har hand om appen, utan att få något svar. Jag behöver komma åt att kunna logga in till mitt konto.

Om du vet hur man loggar in i appen, skulle det vara guld värt om du låter mig veta hur man gör. Jag kopplar faktiskt av väldigt mycket mer, om jag håller på med någonting jag tycker om att hålla på med.
Idag tänker jag fortsätta att låta bli att använda sociala medier, eftersom jag behöver fortsätta vila hjärnan och kroppen.
P.S Tidsinställt inlägg.

Gillar

Kommentarer