Hur kan man ha tappat bort bilder?

Hallå i holken. Hur kan man ha tappat bort bilder från ett helt år? Jag förstår inte var de har tagit vägen. Jag skulle leta efter en särskild bild från en resa 2009, men var har alla bilder från 2009 tagit vägen? Jag vet inte, men spårlöst borta är de i vilket fall som helst.

När jag lade in bilderna till datorn från min digitalkamera, så vet jag inte vilken dator jag använde eller vad det var som hände egentligen. Jag har hittat andra bilder i andra mappar på mina externa hårddiskar där jag inte trodde att jag hade bilder, men det hade jag tydligen. Hur kan man veta var man har bilder man letar efter? Ska man behöva gå igenom mapp för mapp, på 3 olika hårddiskar eller söka igenom sina gamla datorer i hopp om att eventuellt hitta det man letar efter? Jag förstår inte hur det ska gå till, varför är jag så klantig?

Varför tror jag att jag har sparat saker som jag inte har sparat? Kliar mig förbryllat i huvudet och funderar. Jag vill ju egentligen ha mina egna bilder och inte behöva låna av min kära pappa till en fotobok jag håller på med. Jag vill inte att pappas bilder ska vara med i min fotobok, även om de är snäppet vassare än mina kan tyckas. Jag får väl kolla på någon himla skiva, där jag brände mina bilder på den tiden man brände sina bilder på dataskivor, istället för att använda externa hårddiskar.

Varför finns det inga bilder om man söker på 2009, när det gäller de externa hårddiskarna? Om det finns, så borde det ju komma upp bilder från året då bilderna är tagna eller? Jag tycker att det verkar mest logiskt, men jag vet dock inte.

Vad är det som händer? Jag blir helt knäpp av att inte hitta det jag letar efter. Har funderat i flera dagar/veckor nu, men hur hittar jag det jag verkligen letar efter? Det är ett mysterium om något tycker jag.

  • Tankar
  • 54 visningar

Gillar

Kommentarer

Shining
Shining,
Men.. Jag hoppas verkligen att du hittar dem. Jag skulle få panik. Styrkekram för allt letande
nouw.com/shining
mynameisjossan
mynameisjossan,
Letar överallt och inte hittat det jag letat efter, blir nog så att jag får ta en bild av min pappa ändå
nouw.com/mynameisjossan