Hur kan en pappa göra så?

Igår var jag hembjuden på middag och te hos min syster med sambo. Efter middagen drack hon och sambon kaffe, medan jag tog te. Jag och syrran såg då på programmet "Sofias Änglar" och det berörde mig något fruktansvärt.

Jag tycker detta är så sjukt att jag inte vet vad jag ska tänka. Hur kan en pappa bara göra så? Jag förstår inte och mot sina egna barn till på köpet. Jag blir så berörd att jag inte finner ord som kan beskriva det hemska som hänt.

Klicka på bilden här under, för att komma till hemsidan om du vill se avsnittet själv.

Hösten 2013 inträffade det ofattbara. Som en hämnd för att hon lämnat sin sambo brände barnens pappa inne hennes två söner.

Mannen beslutade sig för en fruktansvärd hämnd mot sin tidigare sambo.

Han tog bort stegen till loftsängen där de tre barnen låg och sov och bommade igen sommarhuset i Stockholms skärgård utifrån. Sedan tände han på.

"Hämnden är ljuv din jävla idiot" skrev han sedan i ett sms, berättar mamman i programmet.

De två sönerna, tre och fem år gamla, omkom i eldsvådan medan deras sjuåriga storasyster lyckades ta sig ut. Men hon kunde inte rädda sina bröder ur lågorna.

Inte nog med det. När mor och dotter återvände till samhället i Kramfors kommun och köpte ett hus med renoveringsbehov skulle hennes far hjälpa till med att rusta upp huset. Han drabbades av cancer och orken att fixa huset har inte funnits.

Läs vidare här.

  • Viktigt
  • 113 visningar

Gillar

Kommentarer

FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Men shit - jag blev riktigt ledsen när jag bara läste vad du skrivit ... Jag vill se men vågar inte ... tårarna kommer aldrig ta slut =/ Hur fan kan en farsa göra så... att hämnas är lågt, men att dra in de stackars barnen i det hela.. Dem har ju inte gjort något .... Galet!
nouw.com/frökenrödlök
mynameisjossan
mynameisjossan,
Alltså det kändes helt sinnes att bara se det hela. Det är så man får rysningar och stackars dottern som tog på sig skulden för att hon inte hade kunnat rädda sina småsyskon ur branden
nouw.com/mynameisjossan