Hu mår jag?

Hallå där ute. Hur mår jag kanske ni undrar eller så undrar ni kanske inte det? Vem vet. Jag kan berätta att jag känner mig lite snorig och tjock i halsen, inte mer än så. Jag får inte lämna hemmet, ifall det kan bli allvarligare. Min mamma har varit så snäll att hon handlat åt mig, eftersom jag inte får lämna hemmet.

Annars är läget bara fint med mig, jag känner inte att jag mår sämre än jag brukar vanligtvis. Jag känner mig faktiskt bara rastlös. Tanken på att jag ska vara hemma både imorgon och på lördag, gör att jag redan känner mig sjukt rastlös och har hur mycket som helst jag vill hitta på. Vanligtvis brukar jag inte känna såhär.

Jag får ta det säkra före det osäkra och stanna hemma. Jag kan kanske ha blivit smittad på träningen i veckan eller liknande. Jag har verkligen inte blivit smittad av att vara på jobbet, för det är första gången igår jag kom till jobbet efter att ha varit därifrån ett tag. Allt känns som sagt som vanligt, men det kan ändras. Hoppas att det inte ändras dock.

Jag vet att det är en jobbarkompis till mig som blivit förkyld, med ont i halsen osv. Jag har verkligen inte träffat henne, eftersom vi går olika tider. Det känns ju skönt i alla fall, men det kan vara andra som smittat som inte varit lika noga med avstånd eller restriktioner i matvaruaffären typ eller på träningen.

Det här är inte början till Corona, för det är en helt annan känsla har jag läst mig till och också hört från folk, men jag vet som sagt inte.

Det är ju extra restriktioner i dessa tider av pandemin, att man måste vara symptomfri i 2 dagar för att få vara ute bland allmänheten igen. Det gäller även den minsta förkylning, vilket jag är glad att det finns restriktioner kring i detta läge.

Ta hand om dig där ute, så hörs vi senare.

  • Tankar
  • 62 visningar

Gillar

Kommentarer

Marie - Sweetwords,

Ohh du får krya på dig, hoppas att du blir pigg snabbt

sweetwordsbymirre.com
mynameisjossan
mynameisjossan,

Tack snälla 😊

nouw.com/mynameisjossan