Hemma efter jobbet igen

Nu har jag precis kommit hem efter jobbet och fått veta att ännu en jobbarkompis har fått magsjuka. Himla jobbigt och hon fick det i onsdags. Tack och lov är det ingenting nytt och det är jag glad över.

Idag har jag arbetat på en överraskning som jag inte kommer att visa eller berätta om här i bloggen just nu, utan det kommer när det kommer så att säga.

Annars har det inte hänt så mycket mer, än att jag är trött och fortfarande har ont i vaderna när jag går. Bästa idén är att sitta stilla och inte röra sig så mycket. Jobbigt att gå ner för backen eller ner för trappan. Jag behöver inte gå så långt i alla fall och det är jag glad över ska du veta.

Jag är trött som jag vet inte vad och tröttare kommer jag bli, i och med att kvällen inte är slut ännu. Eftermiddagen har bara börjat, om man ser det så eller så ser jag det i alla fall.

Jag har inte heller direkt någon bild att dela med mig av till inlägget. Sitter bara här och gäspar framför min kära dator.

Som tur är har jag hittills sluppit magsjuka och har inte haft det sedan jag var barn på 90-talet, om jag minns rätt. Hoppas slippa det denna period också. *Peppar peppar*

  • Dagbok
  • 80 visningar

Gillar

Kommentarer