Helt sjukt

Jag följer några kroppspositiva personer på Instagram. Idag lade två av de jag följer upp på sin instagram att någon kille har tagit bilder från deras konton och lagt upp på en porrsida. Helt sjukt.

De här personerna som är på bilderna poserar i bikini eller bh och trosor. Den ena av de håller för sina privata delar, så man inte ser någonting annat än bara hud i stort sätt och så har den här killen lagt ut bilderna på en porrsida och fått väldigt många kommentarer till bilderna.

Kommentarerna är rent ut sagt vidriga.

"Wow... Awesome post!", "Het.", "Gillar bilderna av svenska amatörer. Gärna mulliga med sköna bröst.", "So sexy o want her", "Perfect body for a good fuck", "Nice. You also like to exposè her sexy body."

Läste att vissa av kommentarerna är skrivna för ett år sedan. Hur sjukt är inte det? Ett jävla år sedan. Man vet ju inte egentligen var de här bilderna laddas upp någonstans eller var de redan finns? Det finns uppenbarligen inte bara på instagram.

Låt de här personerna få ha sina konton ifred och låt bli att ladda upp bilderna på andra sidor än där personen själv lagt upp, utan att ha fått personens godkännande. Det ska man alltid rätta sig efter.

Vad jag också läst, så är det att det är en polisanmälan på gång. Jag hoppas att den eller de som lagt upp bilderna på porrsidan får stå för konsekvenserna som blir. Jag är rent ut sagt förbannad på hela grejen och att det fått hålla på i ett år, det är också riktigt vidrigt. Stäng ner sidan där dessa bilder figurerar, så att ingen annan kan göra någonting med bilderna längre.

Jag blir så förbannad över hur dagens samhälle fungerar, så det är inte klokt. Jag hoppas verkligen att det här ger konsekvenser för den eller de som lagt ut bilderna på porrsidan och att polisen inte lägger ner, utan att bry sig det minsta.

Det är egentligen inte bara bilder det handlar om, utan också filmer på de här personerna som har blivit utsatta för detta.

Alltså bara... fy fan så vidrigt att det inte finns alltså.

Gillar

Kommentarer